Jaktcocker Fant!

Jeg må bare legge ut tre bilder som jeg tok på hytta i går. Vi sparka en tur og lekte litt på en hyttevei uten biler. Dvs Ebbie og jeg lekte, Fant måtte gå i bånd, mens han hylte og skrek. Det var nemlig ryper i vegkanten. Jeg så sporene, og Fant støkk også opp 3 stykker i går. Jeg tør ikke slippe han, for med fuglene såå nærme veien, er jeg redd for at han skal springe etter dem og at han kanskje kan bli påkjørt!  Ja, jeg er nok en aldri så liten «hønemor!.

Noe jeg synes er rart,er at  rypene går helt inntil veien. De finner  antageligvis mat inni buskene som er der.

Fant  hopper og spretter og basker seg vei i snøen. Han ble faktisk borte noen sekunder, før han dukket opp igjen.

Ser dere at Fanterampen min faktisk smiler? DETTE er livet for han!

Bildene er tatt med mob. min, derfor er de ikke altfor gode. Vi reiste hjem til Jar i går, etter et veldig koselig kaffebesøk og i dag er det husarbeid som gjelder. Forsterkeren min etter å ha gjort alt dette kjedelige husarbeidet, er at Martine og jeg gå en tur med hundene. Vi reiser til Eiksmarka for litt miljøtrening og legger inne en liten runde på golfbanen på Østern Bruk tilslutt. Det skal bli koselig. Martinemor  har savna gullgutten sin, hun!!

8 kommentarer til «Jaktcocker Fant!»

 1. Så fine bilder av Fant, det ser ut som han storkoser seg.
  Og jeg ser at han smiler 🙂

 2. Kjempefine bilder av Fant. Det ser ut som om han svømmer i snøen:o)

  Jeg forstår godt at du ikke slipper ham Hilde.

  Ha en fortsatt fin helg:o)

 3. Godt Nyttår.
  Koselige bilder.
  Fant stor koser seg. Ikke vanskelig og se at ha smiler.

 4. Hahaha… Fant er jo skikkelig morsom. Det var noe herlig bilder av han.

  Ja, han hadde ikke jeg tort å slippe heller.

 5. Søte lille pomsen!!! ❤ Han smiler fra øre til øre, på det bildet! Han storkoser deg i skogen!! 😀
  Pinnekjøttet idag var kjempe godt. Jeg beholder den kjelen her, til vi skal spise pinnekjøtt en dag! 😀 Nam nam, snadder!! 🙂
  Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: