Så er vi igang- igjen!

Ja, året er så definitivt i vanlig gjenge, igjen. Det er jo litt godt, egentlig. Det ble en fin tur i formiddag på Nadderud. Vi gikk rundt ved Bekkestua Skole, til Nadderud Stadion og svømmehallen og ruslet litt rundt i gatene før det bar hjem med Fant og Ebbie. De var hjemme mens jeg var på kontoret i dag. Jeg synes det var litt for kaldt for dem å vente i bilen og ikke hadde jeg mulighet til å ha dem med meg inn på kontoret, heller.  Jeg har ikke det når jeg har mye å gjøre.

Ebbie gikk med sele og båndet hengende etter seg, mens Fanterampen gikk med sele og flexibånd. Det er godt å slippe å ha to bånd å holde i noen ganger. Vi gikk forbi skolebarn som skravla og lo, og Fant gikk bare fint forbi. Øvelse gjør mester, tenkte jeg. Ebbie var veldig mysgjerrig og vil gjerne bort, men med en liten godbitbelønning gikk hun fint «fot» forbi. Det er jammen enkelt med en hund som er glad i goddis!!

Jeg fikk gjort masse kontorarbeid og svart på noen mailer. Jeg har også hatt endel forspørsler etter privattimer, og noen av dem ble også «plottet» inn i dag. Nye timer er ikke ledige før i februar mnd. Ellers skal jeg på en teorikveld tirsdag kveld i neste uke, før konkurranselydighetskurset for meg og Ebbie starter onsdag. Så nå er arbeidsåret 2010 offisielt åpnet.

Martine og jeg tok med oss Fant og Ebbie og gikk en liten skitur i kveld. Det var ganske kaldt, – 15,5 grader og Martinemor frøys litt på fingrene. Ebbie frøys på beina sine, Fant hoppet og spratt og jeg koste meg. Det var deilig å få langet skikkelig ut. Fant var flink til å gå i bånd foran Martine, mens Ebbie stoppet masse opp og sto midt i løypa. foran meg. Jeg tok av henne båndet og lot henne få gå løs – og DA fikk hun fart på seg. Greit med henne som kommer på innkalling. Det Ebbie må lære seg, er å ha et jevnt drag framover og at hun ikke skal leke hver gang Fant begynner å springe. Veldig fint å få satt ned på papiret det som trengs å jobbe med.

Det var veldig koselig å ha med seg Martine i kveld. Nå har Arne tent i peisen og Fant og Ebbie ligger og sover godt. Slik ligger Fanterampen i sofaen, raringen min.

Mons har fått senga til Fant og Ebbie og koser seg i varmen fra peisen. Han er veldig selskapsjuk om dagen, og er med oss overalt. Det er jo koselig. Han er jo gammel nå, går i sitt 16. år, og liker å være sammen med oss. Han er lite ute også, og har fått lov til å bruke en kattedo inne på vaskerommet. Det er nok godt for han, det.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Så er vi igang- igjen!”

 1. Sååå fint bilde av lille Monsen min!!! ❤ Han koser seg om dagen ja, og er kjempe kosesyk! Det er koselig det!! ❤ Så heldig han er som får lov til å ha hundesengen for seg selv. Ingen som tørr å ta den fra han, da får de smake Mons sine klør… 😛
  Høres ut som du har hatt en fin dag idag mamma! Tur, tur og kos og litt jobb… 😀

  Kjakji ❤

 2. Hei!

  Hvor gikk dere på ski a?
  Hørtes deilig ut, fint med hverdag igjen. Rart at Tia og Ebbie gjør det samme med føttene når de koser seg. !
  Jeg skjønner ingenting, Tuttas løpetid er borte! Kanskje den ikke var der?

  Kos deg foranpeisen med Arne( tenker han sover jeg)
  Birgitta

 3. Det er godt å komme i gjenge igjen Hilde, enig med deg:o)

  Herlig bilde av Fant som ligger og «kuler’n» i sofaen og herlig bilde av Mons som koser seg foran peisen, det er godt for «de gamle» å få være inne i denne sprengkulda!

  Milli og jeg er helt innesperra av skiløyper. Vi prøver desperat å lage vår egen sti på jordene, men alle «runder» er fulle av skispor jeg ikke vil ødelegge, så det blir kjedelige turer om dagen. Kanskje det blir en skitur til helgen, for at vi skal få strukket ut litt begge to:o)

 4. Birgitta: så rart med løpetida. Kankje den kommer tilbake ganske snart? – og, ja, Arne sovna (bombe…).
  Vi gikk på Haga Golfbane, møtte ingen der. Deilig!

  Gry og Milli: Jeg synes jeg ser dere der dere stamper rundt i snøen, og jeg skjønner at du savner jordene dine. De er helt supre å springe og rase fra seg på.
  Jeg synes det er så vanskelig og lite givende å gå gatelangs, det var derfor jeg fant ut at skiene måtte fram. Det var deilig for alle!! Lykke til i helga!

 5. Ja, hverdagen er god den. Etter fri er det deilg å komme i gang igjen. Rart det, men det er jo livet.

  Ski har ikke jeg brukt på hmm, 30 år. Hjelp, jeg begynner å bli gammel. Nå som William gror til så må jeg vel finne dem fra og da er jo Charlie med også. Det kan nok bli et morsomt syn.

  Det er fryktelig kjedelig å bare gå gatelangs. Det gjør vi mye nå i mørketiden og tror Charlie synes det er kjedelig også. Da er det fint med fri inn i mellom så vi kan gjøre litt annet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.