Kald dag-deilig tur!

Birgitta og jeg hadde avtalt å gå tur på Storøya i dag. Det var – 19 grader, men strålende sol og blå og fin himmel. Vi kledde godt på oss, og gikk en to-timers runde. Dette er området til gamle Fornebu flyplass, men nå er det et flott parkanlegg der, med måkte veier og folk som koser seg på tur.

Fant gikk tur sammen med Martine og de hadde også kost seg. Tutta har løpetid og Tia er også snart midt i løpet, men hun var hjemme i dag, pga kulda. Hun fryser nemlig så veldig nå om dagen.

Vi møtte hunder i bånd og løse hunder, og det gikk veldig bra. Ebbie er flink til å komme på innkalling og kan til og med gå med kontakt når andre hunder kommer henne i møte. Jeg løste henne ut før hun begynte å springe mot dem, og dermed ble det å gå fint ved min side, belønnet med å springe til de andre hundene. Det er morsomt med Ebbie som kan fokusere og jobbe slik når vi går på tur.

Her Birgitta står, gikk det en sterkt trafikert vei ut til Snarøya før. Arne og jeg bodde der før Karoline ble født og 4 mnd etter at hun kom til verden. Vi bodde på gården til Ivo Caprino, og fikk sett både Il Tempo Gigante og alle de andre eventyrfigurene hans, live. Det var ganske flott. Det bodde en flott schæfer der, Zacky, som nesten bodde sammen med oss. Han ble med oss på ferier på hytta, kjørte buss med meg inn til Oslo, vi gikk turer sammen i Nordmarka og han var en supersnill hund.

Nå er den gamle veien blitt til en flott gangvei for gående og syklende. Vi kommer helt ned til sjøen og det er et fantastisk område, sommer som vinter.

TAKK FOR EN SUPER TUR I DAG, BIRGITTA OG TUTTA. VI MÅ GJENTE DEN OM IKKE SÅ LENGE!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

6 kommentarer om “Kald dag-deilig tur!”

 1. Her var det mange fine «kalde» bilder, mamma! 😀 et strålende vær å gå tur i!
  Takk for en koselig kveld, med mord og mysterier!! 😀 Kanskje vi kan se de andre ganske snart?! Den vi så nå, hadde vel ikke du sett? Du har jo sett så mange.. 😉
  Nå skal jeg spille litt mario før jeg legger meg 😀 Skal sparke ut pappa av butikken imorgen! 😉
  Nattakjakji ❤

 2. Hundefolk trosser kuldegradene 🙂
  Vi skal ha varetelling i butikken imorgo – potesokker er vi utsolgte på forlengst..Det er nok mange som har frysi fælt på beina i vinter! Vi anbefaler forresten folk å tre på labbene sklisikre barnesokker som en nødløsning, ikke så dumt?

  Jeg sier som Karoline; nydelige kalde bilder 🙂

 3. Karolinemor: Ja, det er mange episoder jeg har sett av Mord og Mysterier, men ikke denne. Det er nok mange flere vi kan se, så vi får bare stå på og kose oss videre med den godeste Barnaby.

  Nøve: Jeg er ganske god på potesokker 😉 ;Marko var en storforbruker av dem. Jeg llikte best fleecesokkene med to stropper til å stramme rundt beina. Sklisikre barnesokker brukte han også mange av – kjempesmart, spør du meg. Tror det var str. 24-27 hihi….

 4. Å Marko var så søt når han gikk med de barnesokkene!!! 😀 ❤
  Gode gutten vår! 😀

  Nå skal vi ut å kjøpe nattbord, kommode og ny tv til soverommet. Jeg får ikke ha senga inntil veggen mer, pga vinduet. Vi mangler jo den ovnen under vinduet, så det blir is og vann og fukt på vinduet og veggen… Så nå står senga midt i rommet, og da trenger vi nye møbler! 😉 😀

  Kjakji ❤

 5. For en koselig tur dere har hatt. Det så jo bare koselig ut på gamle fornebu nå.

  Så flink Ebbie har blitt på innkalling. Det er det som jeg drømmer om. Øvelse gjør mester er det noe som heter, vi øver og øver.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.