Nok sørging!!

Tusen takk for alle gode kommentarer og tanker på bloggen min. Det er mange som har opplevd å miste en eller flere av sine kjære, og det å sørge tar tid. Slik er det bare!!

Men nå er et år gått, og det skal bli godt å gå videre. Jeg har to ivrige hunder hjemme om dagen. Fant vil bare trene, leke og gå tur, og prøver etter beste evne å få mamma med på en av disse aktivitetene.

Arne kom hjem etter å ha vært borte noen dager på skitur. Etter hard jobbing i hele desember, er denne turen «gulrota» hans. Ebbie har savna han, og var kjempeglad da han kom i går kveld. Endelig kunne hun sove godt på fanget hans igjen.

I kveld skal Ebbie og jeg på konkurranselydighetskurs, fra kl 18-21. Litt lenge synes jeg, men det skal bli spennende å se hvordan det blir.

Arne har forrsten oppdatert bloggen sin. Han er ganske stolt, da. Her kan  du lese om turen hans til Zermatt.

Ha en fortsatt fin dag, alle sammen!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Nok sørging!!”

 1. Enig Hilde, det finnes en tid for alt:o)

  Ikke noe rart at Ebbie er go’jenta til far, med så uttrykt kjærlighet som bildet over viser. Så koselig!

  3 timers kurs i konkurranselydighet høres mye ut synes jeg. Dere må bli frykelig slitne, gleder meg til rapport.

  Nå skal jeg inn å se på Arnes blogg:o)

  Ha en fin dag Hilde, Ebbie og Fant!

 2. Å så fin pomsen er på bildet! ❤ Og lille snusken elsker pappaen sin, for et koselig bilde!! 😀
  Nå skal jeg sjekke bloggen til pappa! Han fortalte meg idag at han hadde oppdatert den, og var litt stolt ja!! 😉
  Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.