Fant og jentene hans!

I dag har vi vært på Storøya med Birgitta, Tutta og Tia. Det var ikke mere enn minus 7 grader, men med en sur vind og snø i lufta, virket det mye kaldere.

Hundene koste seg sammen, de bjeffet og lekte jaktleken og sprang etter hverandre. Fant ble av og til litt mobbet av jentene sine. Da stoppet opp og roet dem ned litt, han snudde sida til dem før det bar avsted igjen. Jihaa!!

Tutta og Fant hadde en liten diskusjon, men etter litt megling, gikk det det seg  fort til. Det var morsomt å se hvordan de ordnet opp seg imellom (med littegranne hjelp). Etter denne «diskusjonen» var alt helt greit igjen. Diskuter, bli ferdig og så er alt på stell igjen. Vi har kanskje noe å lære av akkurat det?

Det er ganske fint å gå på tur der. Det er et stort jorde bak Birgitta og bak der igjen er sjøen. Her er det rev, rådyr og et fuglereservat. Det er fint både sommer som vinter. Det som også er greit, er at det  er ganske oversiktelig der, slik at vi kan se etter andre hunder og ta våre forholdsregler. Vi gikk vel en time og 20 minutter. Da hadde Fant så store og harde klumper under potene sine som vi ikke fikk bort, så vi måtte gi oss. Potesokker ja…… neste gang!!

Takk for turen Birgitta, og ei riktig god helg til dere alle!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Fant og jentene hans!”

  1. Hei Hilde! Dere koser der hver dag med masse hunder. Heldig dere!!!

    Har ikke rukket å kommentere de andre innlegga dine om trening heller. Du er så flink og stukturert. Da får du så fort resultater. Her har jeg noe å lære. Ikke at jeg skal drive noe konkurranse, men tips om hvordan litt korrigering kan gjøres.

    Det blir koselig å møte dere igjen i mars hos Gry. :)))

  2. Ser ut som en koselig dag for dere alle sammen!! 😀 Skulle ønske jeg også kunne ha sånne dager hver dag! 😉
    Nå må jeg legge meg, skal opp på jobb imorgen! 😉
    Nattakjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.