Ein snøggtur te Solbu!

Jeg har en privattime lørdag på Låplassen, derfor er vi på Solbu en liten tur. Vi kom i går kveld og rakk en sparketur i mørket før vi slappet av i kjellerstua.

I dag har det vært et fantastisk vær her. 7 minus og sol. Det var grått da vi sto opp i dag tidlig, men skyene forsvant ved halv 11 tida. da tok jeg på meg skiene og sklei avgårde. Løypene var ikke kjørt opp etter sist snøfall, så det var godt å ha drahjelp, synes jeg. Bent er jo på tur med Arne og derfor blir det «så som så» med løypekjøringen før til uka.

Ebbie og Fant sprang og lekte en god stund først, før jeg tok begge to i sele og magebelte. Fant drar som bare det, Ebbie føler et sterkt ubehag når hun trekker. Uvisst av hvilken grunn. Hun vil aller helst gå ved siden av meg, noe som gjør det litt vanskelig for meg å bruke den venstre staven. Jeg roste henne veldig hver gang hun turde å gå litt foran meg, og noen ganger klarte hun å dra sammen med Fant. Det var kjempemorsomt!! Dette må vi bare trene mere på.

Vi støkk opp flere ryper og noen røy, også. Tenk de lå i snøen bare noen centimeter fra Fant og Ebbie. Jeg så de ikke for de hadde gravd seg helt ned. Tenk på det, helt ute av syne var de. Dere skulle hørt hvordan Fant hylte da det fløy opp 5 – 6 stykker like ved oss. Jeg kvakk like mye som han, tror jeg.

Etter turen fikk de et griseøre hver og et lite godbitsøk utenfor hytta.

Ebbie og jeg lekte oss litt med at hun måtte sitte i utgangsstilling, vi tullet og moret oss litt, deretter måtte hun gå noen meter med full kontakt før hun ble belønna med ballen sin. Ingen dra-kamp med henne i dag, bare ballkasting. Hun er jo så flink til å avlevere ballen.

Vi slappet litt av på verandaen før vi gikk inn igjen og laget oss litt mat.

I kveld blir det bittelitt innetrening og en liten sparketur før vi tar kvelden.

4 svar til “Ein snøggtur te Solbu!”

 1. Hei!

  Spesiellt flott det siste bilde!
  Høres ut som om hun ble med på fvf nå! Tenk at det er så mange fugler der, syntes alle klager om null fugl!
  God helg!

  Annette Tomine

 2. Her var det mange fine bilder! 😀 Skjønner at dere har kost dere i dag! Kan ikke klage på noe, når det er sååå fint vær! 😀 Kos dere videre!! Og vær forsiktige! 😉

  Kjakji ❤

 3. En makelaus trio, er dere 🙂
  Skulle sett /hørt dere da fuglan letta… Det er moro når man kommer så tett på!
  Det er meldt om strålende vær imorgo – kos dere (som jeg vet dere kan)!

 4. Nydelige bilder (igjen) Hilde:o)

  Jeg vedder ganske mye på at dere storkoser dere i helgen!! Milli er heller ingen racer til å trekke meg på ski, men jeg tenker at det er fordi jeg har mast så mye om «ikke dra»….. (nå kan jeg bare ha det så godt:o)

  Ha en fantastisk helg Hilde – kos dere masse og hils go’ingene dine fra Milli og meg:o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.