Noen bilder bare…

Fanterampen til mamma`n sin måtte en «liten» tur til frisøren i dag. Fra kl 10.00 tirsdag formiddag til kl 15.45 på ettermiddagen. Han sov så godt på morgenen før han skulle dit. Lite ante han hva som var i vente denne dagen!

Martine hadde skolefri i dag, og da er hun alltid så flink til å være sammen med gutten sin. De gikk/sprang en tur på morgenen, og da må ballen være med. Han elsker å bære noe når han er ute og springer.

Martine kjørte han til Arild frisør. Fant har alltid vært kjemperedd for å sitte i setet og ikke i buret sitt, men nå er han plutselig blitt glad i det, også. Han lener seg motsatt vei i svingene og sitter og kikker rundt seg. Akkurat som Marko gjorde når han var sammen med Karoline på arbeid. «Sukk» «. «Lengter» !!

Det går liksom framover med lille vennen om dagen. Da vi fikk besøk på hytta nå, bjeffet han ikke en eneste gang på dem som kom. Hmmm, han er jo blitt 4 år, så selvtilliten og tryggheten er nok blitt betydelig bedre.

Ebbie og jeg gikk en tur i Maridalen før hun ble med meg på jobb. Vi fant en plass der elgen hadde ligget ganske nylig. Det luktet faktisk elg, og Ebbie syntes det var litt skummelt, tror jeg.

Hun kjedet seg nok litt uten Fant. Det ble liksom ikke så mye lek, springing og erting uten han. Hun ble med meg på kontoret etter turen, og hun blir flinkere og flinkere.

Hun er mye roligere, kan legge seg ved døråpningen til kontoret og sove, og så går hun hilse på de ansatte og den store helten hennes, nemlig pappa!!!

Stor var lykken da Ebbie og jeg kom hjem fra arbeid og bestestoresøstra Karoline var hjemom en liten tur. Det er godt med unger som ikke bor så langt unna. Ebbie er veldig glad i Karoline, og hun trampet rundt og hoppet og spratt da hun luktet at Karoline var på besøk.

Fant ble hentet av Martine på ettermiddagen. Trøtt, sliten og veldig glad for å være hjemme igjen.  Han måtte ligge på pleddet til mamma`n sin (som Karoline har strikket til meg – TUSEN TAKK, jenta mi!!! ).

Han måtte kose seg på fanget til Martinemor og så måtte han spise litt tørrfor med fløte i. Det er nemlig det beste han vet.

Jeg hadde en flott privattime på Sognsvann og da fikk Fant være med meg. En liten «alenetur» med mamma etter privattimen, var nok en fin belønning for at han hadde vært så flink før på dagen.

Jeg blir så imponert over alle  flinke, ivrige, kunnskapshungrige hundeeiere som ønsker treningshjelp med hundene sine. De er reflekterte og vil kun det aller beste for hundene sine. Jeg møter så mange koselige folk og hunder og det gjør at denne jobben min, føles så nyttig og gir meg så mye.

Da jeg kom hjem etter å ha vært ute og «jobbet» i 13 minus i et par timer (jeg vet det ikke er sååå kaldt, men når det blir endel stillestående arbeid…… ) var det godt med litt hjemmelaget lapskaus og et lite glass rødvin. Lapskausen var det Martine som hadde laget i dag. Jammen har jeg snille unger.

Takk for en fin dag, store og små!!

6 tanker på “Noen bilder bare…

 1. Her var det mange fine bilder!! Var litt følelsesladet å se pomsen sitte frammi med martine. Det dukket opp så mange minner da!! 😀 Håper de koser seg like mye som marko og jeg gjorde, når de kjører bil!! 😀 ❤
  Pomsen er sååå kjekk når han har klippet seg, er nok deilig for han å slippe all den pelsen! 😀

  Nattakjakji ❤

 2. Han er jo så fin i den strikka-genseren sin også! Men som sagt, alt kler den smukke. Og Fant er en skikkelig kjekkas 😉

 3. Herlige, herlige Fant!! Det var nok skjebnen som førte dere sammen Hilde, for jammen har dere stor glede av hverandre:o) Så fin han var i strikkavesten sin der han koser seg i forsetet! Så deilig at du får så mye hjelp av jentene dine Hilde:o) Pleddet Karoline hadde strikket var så skikkelig deilig ut, klart Fant måtte ligge litt på det.

  Han ble så fin atte – godt at han har strikkevest nå, her er det 17 minusgrader i dag – sikkert ikke særlig bedre hos dere:o)

 4. Hei!

  Rart ¨se Fant i bilen slik, jammen ligner han Marko da.
  Ikke rart han blir sliten når han har vært såå lenge hos frisøren a! Fin ble han! Så flink Ebbelure er på jobben.
  A kan du sette bilde av teppet på bloggen?

  Bergitta

 5. Hei Fant, så kjekk du ble! Jeg er nesten like rufsete men jeg får slippe unna saksen til det blir så varmt at jeg kan bades igjen. *skrekk og skru!*
  Snutekos fra Ellie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.