Tur på Eiksmarka

Vi har tatt det litt med ro i dag, etter en flott konsert i Drammens Teater i går kveld. Vi har en slik årlig tur, søsknene mine og meg, og vi koser oss alltid.

Kveldsturen vår gikk til Eiksmarka. Vi gikk nesten en time, tror jeg. Fant i fleksibånd og Ebbie løs, med båndet hengende i selen sin. Jeg er ganske fornøyd med en episode i kveld. Det er liksom ikke lett å gå tilside for hverken hunder eller mennesker vi møter, for vi går på brøyta stier og det er masse snø utenom. I kveld kom det plutselig en hund springende etter oss, den bjeffa litt og tøffa seg. Den var litt usikker virket det som, derfor lot jeg Ebbie bare gå løs og gikk og pratet med Fant. Eieren til hunden snudde og gikk motsatt vei. Det er riktig det, men han burde vel ikke forsvinne flere hundre meter fra meg og hundene. Hadde det blitt litt krangling, ville det jo tatt evigheter før han hadde kommet meg til unnsetning.

Fant pleier jo å gå litt fort opp i stress, men i dag kikket han bare litt på meg, sparket litt med bakbeina (han er ganske tøff, må vite) før han gikk snusende videre. Jeg hadde med kyllingbiter i lomma, og Fant klarte å ta noen biter og å ha fokus på meg. Ebbie ble ganske nysgjerrig men kom hver gang jeg plystra på henne. Det var bra. Kylling som belønning, gjorde susen.

Det er ikke alltid like morsomt med møtende hunder som eierene ikke har kontroll på, men i kveld gikk det veldig fint.

Etter et lite godbitsøk i hagen og leking med ball, har de nå tatt kvelden.

Jeg sitter og koser meg i sofaen og følger med på O.L.

 

 

2 kommentarer til «Tur på Eiksmarka»

  1. Åååå, så fine bilder! ❤ Smelter helt av de to sammen 😀

    På lørdag skal jeg gå innom strikkebutikken, og kjøpe garn til genseren til snusken!! Jippi, hurra! Får bare håpe at jeg får det til da… 😉

  2. Hulla for et flott teppe!!
    Så grei du er som låner det bort!

    Bergitta som gleder seg til å trene!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: