Onsdagen vår…

….. var en blanding av tur, avslapping og trening. Onsdagene prøver jeg å ha fri, og det klarte jeg, også. Sein frokost, og ingen tur før kl 11.30. Vi gikk i Maridalen hvor jeg og noen andre hundeeiere etter beste evne prøver å holde oppe en sti i snøen, slik at vi kan gå tur i skogen selv om vi ikke går på ski.

Nydelig dag, lekne og snille hunder.

Fant hører på fuglene som kvitrer rundt omkring. Nå nærmer våren seg, dere.

Det er jammen godt jeg har Maridalen bla. og muligheter til å gå tur i skogen. Det er rekreasjon for meg, det!

På kvelden møtte vi Birgitta og jentun hennes og Marie og Ellie. Fant flørta veldig med Tia, men hun er drektig og skal ha valper om ca 10 dager. Jeg klarte allikevel å få god kontakt med han og han gikk kjempefint lineføring og var en veldig glad gutt. Ellie måtte han også flørte litt med og jeg så at han hadde det kjempefint. Han er en raring, den gutten.

Ebbie trente litt innkalling, jeg måtte få ut litt energi av den jenta. Hun trente også masse på «følg med», både i stående og sittende posisjon, nærmere og nærmere de andre hundene. Tilslutt fikk hun leke med Ellie – og gjett om det er lykken på jord. Ellie er også glad i å springe med noe i munnen, og i går var det en hanske som vi fant, som de måtte leke med. Det var en flott slutt på treningen for Ebbie.

Fant fikk være med på en alene-tur med de andre. Noen ganger er det han og jeg som skal kose oss alene, for Ebbie og jeg er jo på så mange treninger sammen, og da er det han som må være «ventehund». Silje kom også da vi skulle gå, så hun og hennes to små ble også med på en liten kveldsrunde.

Det er flott å ha noen å trene med og å skravle med. Her er det bare latter og oppmuntring og snille og gode hunder.

Lørdag har jeg tenkt meg ut på trening igjen. Er det noen andre som vil – bare heng på!

6 tanker på “Onsdagen vår…

 1. Så fine bilder Hilde, det lyser jo påskestemning av dem. I likhet med deg så nyyyyyter jeg hvert fuglekvitter og andre ørsmå tegn på vår nå:o)

  Alltid kos å lese om Ebbie og Fante-rampen. Åh, de er så skjønne de to go’ingene dine, også synes jeg du er så flink til å tenke på å ha «alenetid» med hver av dem – det er sikkert viktig for dere alle tre tror jeg.

  Ha en fantastisk helg Hilde:o)

 2. Takk for igår:) Ser herlig ut i maridalen!
  Glemte å si til deg og Birgitta at det er så hyggelig å trene med dere, for man får så mye ros! Tusen takk for det:D

 3. Dette så deilig ut. Du har mange fine turområder rundt hos deg. Og nå som det er båndtvang igjen her og en meget streng en, så er Ebbie og Fant heldig som får springe løs. Det så fint ut å leke i snøen.

  Ha en kjempefin helg!!!

 4. Jeg blir med en kveld mamma, på trening med snusken! Så kan vi også trene på å kjøre bil dit vi skal! 😉 Idag så jeg en fin hundeseng på ikea, den fikk jeg lyst til å kjøpe til snuken min. Tenkte at den kunne være fin å ha baki bilen, tror den hadde passet perfekt. Kanskje hun får en sånn i bursdagsgave!? 😉 ❤

  Imørgo må e kjøpe meire gådn te snusken sin genser! 😀 Kommer snart innom en tur, så hun får prøvd den!
  Kjakji

 5. Så Fant er litt vårkåt om dagen, rett og slett! Den fyren har glimt i øyet, det ser vi alle 😉

  Karoline, jeg gleder meg til å se den genser’n!

 6. Jeg gleder meg til genseren er ferdig! Har aldri strikket en genser før, så jeg bruker en annen genser som mal! 😉 Mamma legger nok ut bilder når genseren er klar! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.