Trening på Hosle Skole

I dag hadde Jar Hundeskole invitert til «egentrening» på Hosle skole. Birgitta og jentun hennes kunne ikke komme, fordi Tia kan føde når tid som helst. Vi krysser fingre og tær for at fødselen kommer til å gå veldig bra.

Jeg kasta innpå noen smertestillende, laget goddis i massevis, satte «ungan» i bilen og reiste til Hosle. Jeg reiste i god tid, slik at Fant skulle få en liten luftetur først. Det pleier jo å være Ebbie som er mest ute når vi trener, derfor ville jeg at han skulle få lufte seg litt og snuse litt før trening. Her er gjengen samlet. Silje og «gutta boys» hadde reist da Cathrine tok bildet.

Vi møtte på en liten golden gutt på 5 mnd og to små jenter. Fant hilste fint både på valpen og ungene (jippi…. ) før vi gikk en liten runde rundt skola. Da vi kom tilbake til plassen kom Anna-Eva og Nino, og så fikk de to cocker gutta hilse på hverandre, også. De var veldig flinke. Vi kan nok gå en tur med dem i skogen, Anna-Eva. Det kommer til å gå kjempefint.

Ebbie var veldig bjeffete i dag, hun blir det fort når det ikke skjer noe og hun ikke får leike-leike-leike!! Derfor hadde jeg bestemt at vi skulle trene på «kontakt – følg med», litt «ro-trening» og litt lineføring m. vendinger. Her trener vi på «kontakt». Jeg holder en goddis i vensterhånda som jeg har strukket ut. Ser hun på goddisen, skjer det ingenting, kikker hun derimot på meg, får hun klikk og deretter belønningen sin.

 

Lineføring rett fram og springmars gikk greit, venstrevending når vi gikk i normalt tempo, gikk også fint. Jeg la inn litt «stå» trening også, og dette gikk også greit.

Fant fikk også sin del av trening i dag. Jeg tror nok han fikk mere tid enn det Ebbie fikk i dag. Fant oppførte seg veldig bra, hilste på de andre hundene, men likte nok ekstra godt vesle, søte Ylva.

Ellers har Ellie fått løpetid og det var veeldig spennende for Fant. Han klarte allikevel fellesdekk ganske så bra

det samme med sitt i gruppe, men han måtte prate litt innimellom. Det hørte jeg at cockeren Nino også gjorde, så det ligger nok litt til disse fuglehundene våre.

Her er søte Cathrine og vesle, gode Tilla. Tilla var 1 år på fredag – hurra for deg, vesle-mor!!

Jeg har «lånt» et par bilder av Cathrine. Håper det er greit, Cathrine. Det var så koselig å se deg og Tilla igjen.

Takk for i dag, alle sammen. Fortsatt god helg, vi prøver å få til en ny trening ganske snart.

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Trening på Hosle Skole”

 1. Ser ut som dere har hatt en fin treningsdag idag! 😀 Jeg vet jeg sier det hele tiden, men jeg må bli med noen av disse treffene deres. Det ser så koselig ut! 😀
  Nå er det reklame i filmen vi ser på, så da kan jeg skrive til deg… 😉 Kos deg med resten av filmen! 😀
  Kjakji ❤

 2. Yessss, du kan være med neste gang. Da kan du trene med bestevennen din, Ebbie, og så kan jeg trene med Fanterampen!!

  Me sjåast i mørgo, jenta mi!! 😉

 3. Ja me sjåast imørgo mompen!! 😀 Jeg har kommet veldig langt på genseren til Ebbie nå, gleder meg til å prøve den imorgen! 😀

  Nattaklem ❤

 4. Takk for en super trening i går, er alltid like hyggelig å trene med dere 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.