Miljøtrening Frognerparken og valpebesøk!

Dagens planer var miljøtrening med Ebbie i Frognerparken, med Birgitta og Tutta. Det er ikke lett å trene henne når jeg har med meg Fant, derfor syklet jeg tre kvarter med han først. Han koste seg, sprang og snuste og logret og smilte. Han ble med oss i bilen, og lå og sov der, mens vi gikk en tur på to timer.

Miljøtrening ble det. Det var unger, løse hunder og hunder i bånd, små barn og turister omhverandre. Ebbie og Tutta gikk litt løse og det gikk veldig fint.

Vi måtte plutselig ta bånd på dem, for jammen var det ikke 2 reinsdyr i Frognerparken. Hehe… det var ganske så spennende synes våre to «håpefulle». Det var en filminnspilling så vi, og vi måtte jo benytte muligheten til å trene litt. Ro og kontakt og lineføring. Ebbie var veldig flink, men bjeffer litt når det blir altfor spennende.

Tutta synes også at de var spennende, og det kom en liten boff fra henne, også. Hun er så rar, Tutta, med et ansikt som bare stråler av ramp, latter og glede omhverandre.

Vi møtte Shantam med bokseren Melis og gikk resten av turen med dem. Ebbie og Melis fikk en liten springerunde, det syntes Ebbie var helt strålende. Ellers trente jeg masse kontakt, ro og lineføring på turen, bla på broa ved siden av Sinnataggen. Det var ingen problemer med å både få kontakt og å gå fint, selv med folk på alle kanter og en hund som kom heeelt inntil da hun satt i ro. Flinke jenta mi.

Hun går allikevel fort opp når det skjer noe rundt henne. Lekte bokserne litt, de kom noen ganger med noen lekelyder, DA måtte Ebbie bjeffe. Hun skulle så gjerne ha vært med, men vi benyttet disse anledningene til å gå litt foran de andre, og trene litt både på sitt/bli, lineføring og kontakt.

Shantam var så snill at hun spanderte kaffe på oss på en kafe like utenfor Frognerparken, og det gikk veldig fint.

 

De var veldig flinke, alle tre jentene. Det er ingen sak å ha med seg henne ut «på byen». Deilig med en slik hund.

Det tar på å være på miljøtrening et par timer. Her er en sliten Ebbe-lure-mor!

DET STØRSTE SOM SKJEDDE I DAG, VAR ALLIKEVEL ET BESØK HOS TIA OG VALPENE HENNES. HER FØLGER NOEN BILDER AV EN FLINK MAMMA OG HENNES SØTE SMÅ!

Snille, gode Tutta. Hun tar det hele med stor ro, kikker litt på valpene og legger seg til å sove igjen.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

7 kommentarer om “Miljøtrening Frognerparken og valpebesøk!”

 1. Ah heldiggrisen som har vært på valpebesøk. Den brune er jo bare helt fantastisk søt, jeg er litt hemmelig forelsket i den ❤

  Lurer på hva Bandit hadde sagt til reinsdyrene, hehe 🙂

 2. Hei!

  Takk for en morsom dag! Ikke rart Ebbie ser trett ut! Jammen ble Tia glad for å se deg i dag! Ebbie var jo kjempe flink til å konsentrere seg i parken, det lover godt for fremtids planene! Sjubba!!!!!!

  Anton

 3. Nommin, sukk og ååååhhh!!!
  Så herlige bilder av valpene! 😀
  Høres ut som en spennende og koselig dag i frognerparken også!
  Hvis jeg kunne vært Hilde for en dag, tror jeg det hadde vært lurt å velge denne dagen 😀

 4. DET er hva jeg vil kalle miljøtrening. Masse folk og dyr i Frognerparken, men egentlig sikter jeg til reinsdyra:o) Det var morsomt Hilde!

  Å himmel, så nydelige valper og mamma Tia! Jeg måtte inn å se på hjemmesiden deres, og den var veldig fin, særlig bloggen, som ga meg et bilde av valpingen litt etter litt. Valpesjuk nå Hilde???:o)

  Ha en strålende helg:o)

 5. Det var en skikkelig miljøtrening. En sånn tur skulle vi hatt en gang i uka. Da hadde kanskje Charlie roet seg litt når det skjer så mye rundt han.

  Valper er noe av det nydeligste som finnes. Heldige deg, Hilde, som fikk komme på besøk. Dette høres kanskje rart ut, men jeg synes de lukter så godt.

  Ha en riktig god helg. :))

 6. Valper lukter fantastisk, jeg er helt enig!! 😀 Gleder meg veldig til å hilse på alle de søte små! ❤
  Morsomt at dere møtte reinsdyr i frognerparken. Da tenkte jeg med en gang på Marko, og hans Natasja… 😉 😀 Hihi.. Kombaja, bak den 3 stjernen ved venstre busk.. 😀

  Me sjåast imørgo, te stor tacomiddag! 😀 Det blir kjempe koselig, vi gleder oss!
  Søva gøtt, nattakjakji ❤

 7. Oisann, trodde jeg hade lagt inn en hilsen her forlengst! Kikka på valpebildene flere ganger. Så spennende når de har så mye mønster! 🙂

  Tenk å møte reinsdyr i byen,da gitt. Litt av en dag dere hadde.
  Håper helga deres har vært fin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.