Alexandros og valpebesøk!!

Dagen i dag ble egentlig ikke slik jeg hadde planlagt – og jammen er det godt noen ganger. Jeg liker å planlegge og å legge planer for neste dag, men i dag fant jeg ut at jeg IKKE skulle gjøre det jeg egentlig hadde tenkt å gjøre. Det tror jeg er ganske sundt noen ganger, faktisk.

Jeg hadde tenkt å gå tur, reise på kontoret og jobbe noen timer og deretter reise hjem, til hjemmets «lune arne «. Da jeg hadde stått opp, satt på klesvask, lagt sammen tørt tøy og moppet gulvene, kom jeg på at jeg heller skulle beskjære plommetreet, pæretreet og morelltreet vi har i hagen, og kose meg hjemme istedetfor. Som tenkt så gjort – og jammen ble trærne fine, også!!

Martine hadde fri i dag, Andreas kom hjem etter noen timer på skola, så da ble det vaffel-lukt i Asaveien 2. Koselig at ungene (nå: de to-beinte) serverer mor vafler etter noen timers hagearbeid.

Ellers har Birgitta og jeg vært på restauranten til familien, den greske restauranten Alexandros, bak SAS hotellet i Oslo, og som vanlig spist masse supergod mat og kost oss med godt drikke. Birgitta og jeg har skravla høl i hue på hverandre (som vanlig) og deretter praiet vi en drosje hjem.

TUSEN TAKK FOR EN KJEMPEKOSELIG KVELD, BIRGITTA OG FOR DEILIG MAT (som vanlig) !!

Høydepunktet i kveld, etter restaurantbesøket, ble besøket hos Tia og valpene. Hun er sååå god, vesle Tia-mor. Hun ble så glad da jeg kom («smelt, smelt»), og lot meg få holde, klappe og kose valpene.

Birgitta passet vesle Vinni til Kristin, og han var kjempeflink da jeg kom på besøk. Et bjeff da jeg kom, Birgitta fortalte han at han ikke fikk lov, og deretter ble han stille, rolig og en veldig grei gutt.

Det gjelder å oppføre seg, ellers har vi ikke gjort oss fortjent til en goddis, dere!!

Jeg skjønner at Birgitta synes det er vanskelig å selge disse fine, søte små valpene. Nå er det like før de åpner øynene sine, også. Hadde jeg hatt mulighet og plass ( – bodd på herlige Låplassen), vet jeg hvilken liten valp jeg hadde spurt om jeg kunne fått kjøpe som et lite søsken til Fant og Ebbie. NEIDA, jeg er IKKE valpesyk!!

GOD PÅSKE TIL DERE ALLE !!

4 tanker på “Alexandros og valpebesøk!!

 1. Ååååå, de er sååå nydelige de små! Jeg er skikkelig forelsket i den lille brune… 😛 Alle er jo fantastisk søte da! 😀 ❤

  Høres deilig ut med gresk mat, Alexandros har jo sååå mye godt! Nå fikk jeg lyst på den friterte geitosten, nam nam! Nå ble jeg sulten… Får gå å lage meg noe frukt snadder! 😉

  Ha en fin helg mompen min, den beste mammaen i hele verden!! 😀 ❤

  Nattakjakji ❤

 2. Det hørtes ut som en perfekt dag Hilde. Ble skikkelig misunnelig på «kosebiten» jeg da – restaurant- og valpebesøk.

  Håper dere får en kjempefin helg:o)

 3. Hei!

  Alltid koselig å være sammen med deg! Så greie unger du har som lager vafler da! Lille Karoline mor, bare kom på besøk a!

  Bergitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.