Herlige påske…

….. men kjedelig at nettet er så dårlig her. Ikke får jeg skrevet og lastet ned blogginnleggene mine eller åpnet mailene mine, jeg får heller ikke  åpnet bloggene deres og jeg kjenner at abstinensen nå begynner å gjøre seg gjeldene!!! Jeg håper at jeg etter en times ventetid kanskje kan få lastet ned dette vesle innlegget her. Å legge inn bilder, kan jeg bare glemme, ihvertfall!!

Vi har det ihvertfall veldig bra på påskeferie på Solbu. Jeg bryr meg ikke om at det ikke er strålende sol, jeg koser meg allikevel. Vi har besøk og går bort på besøk, vi går turer på ski og til fots, et par sparketurer er det blitt, ungene (de to-beinte nå) kommer og reiser igjen, vi ser på tv og spiser god mat og drikker vin hver kveld.

Jeg håper dere alle koser dere og at dere har det bra, der dere er. Jeg kommer sterkere tilbake når jeg er kommet hjem igjen.

FORTSATT GOD PÅSKE TIL DERE ALLE!!

4 tanker på “Herlige påske…

 1. Påske for meg handler om fri og kos, og da behøver ikke jeg heller fint vær. Det er bare en ekstra gode. Det høres ut som dere har det fint på Solbu. Her er snøen snart borte og jeg koser meg med hunder, søle og regn. Rart å si det sånn. 🙂

  Ha en fortsatt god påske, Hilde!!!

 2. Det høres ut som om dere storkoser dere, manglende nett-tilgang til tross (forstår imidlertid hva du mener – ikke gøy med data-abstinenser Hilde:o)

  Hils til alle dine og fortsett og ha en strålende påske. Vi sees snart tror jeg, for jordene begynner å bli bare (jippi!!!!)

 3. Tusen takk for noen fine og koselige dager på hytta! Vi har kost oss inne vi mamma, med mord og mysterier på kvelden!! 😀
  Kos dere videre de siste dagene! 😀 Kjør forsiktig hjem…. (hvis du leser dette før dere drar da, nettet er jo ikke all verdens der opp om dagen…)
  Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.