Påskas flotteste dag!!

Ja, det var dagen i dag, det. Det har faktisk vært sol i nesten hele dag, bare litt skyet innimellom.

Arne har vært lite på hytta i påska, som vanlig. Han jobber alle dager, også påskeaften, derfor blir det mye kjøring opp og ned for han. Slik er det når vi driver butikk og handelen er stor. Jeg er jo heldig som kan ta meg fri omtrent når det passer seg slik. Bare jeg får levert fra meg kontorarbeidet mitt innen fristene jeg har, kan jeg styre min egen arbeidsdag!

Jeg har kost meg som vanlig på Solbu. Med besøk på hytta og så har jeg også vært på besøk. Jeg har spist god mat og drukket god vin, gått turer på ski og til fots og sparket et par turer på veien.

Karoline og Andreas reiste søndag, sammen med den grønnkinna conura Romsais på 17 år.

Det ble med ett litt stille i hytta, men litt godt også. (Ikke vondt ment, Karoline – vi har kost oss veldig, vi).

Anita kom innom akkurat da jeg hadde kledt på meg for å gå en skitur med Fant og Ebbie, derfor ble det bare en liten prat utenfor hytta. Jeg gikk et par timer, hundene fikk gå (les: springe og jakte) løse etter at jeg hadde gått inn i skogen der det ikke er skiløyper. Herlig!! Arne og jeg gikk en kveldstur søndag og dermed var den dagen gått.

Men tenk i dag, da ble Arne med oss på en skitur. Det er lenge siden sist vi gjorde det. Det var altså et flott vær, deilig temperatur og vi kunne gå hvor vi ville utenfor løypene. Det er ganske magisk, synes jeg. Vi gikk der jeg pleier å gå om sommeren, i sporterrenget mitt og oppover mot Liaset og Øyvatn. Fant sprang og jaktet, men i dag var det ingen fugler å støkke opp. Han har gjort det de andre skiturene vi har vært på i påska, og det er så flott å se fuglene lette fra bakken og fly avgårde.

Ebbie sprang og koste seg: Hun gikk litt sammen med Arne og meg, litt på jakt etter Fant (ikke fuglejakt på den jenta, nei) og passet på at alle var med på turen. Fant har bare tanker på fuglene, og kommer veeeldig motvillig inn på innkalling. Det beste er å kommandere han i en «stå», det begynner han å bli flink til. Jeg har lagt ned mye trening på den kommandoen. Det er en grei kommando for meg å bruke og da har jeg også litt kontroll på vesle jakthunden min.

Vi gikk en flott og deilig tur. Fant og Ebbie har vært slitne og trøtte resten av dagen, og det er jo ikke å forakte. Vi fikk koselig besøk av Kai like etter at vi kom inn døra, og det er alltid koselig at han kommer innom. Fant er veldig glad i Kai og det gjør at det blir så avslappende for meg.

Etter at jeg hadde laget en glutenfri pizza, pakket Arne sakene sine og har begitt seg på vei til Jar igjen. Jeg blir til i morgen (les: antageligvis onsdag ….   😉   ) og skal bare sitte i ro i kveld og se på TV. Godt det også.

Påska er over for denne gang, det går mot vår og lysere tider. Jeg gleder meg nå til å kunne trene med Fant og Ebbie uten snø under beina. Håper alle dere også har hatt det fint disse påskedagene, og at dere er klare for hverdagene igjen.

Ebbie koser seg med tante Mie på besøk. Fant elsker henne over alt i verden. Når han ser henne hyler og skriker han av glede, det er helt sant,  og han må få noe mykt å bære så fort som bare det.

4 tanker på “Påskas flotteste dag!!

 1. For et flott påskevær dere har hatt idag! 😀 Misunnelig! 😉 Ser ut som dere hadde en fin tur, og en fin dag sammen alle sammen! ❤
  Du får kose deg videre på hytta, men jeg vedder på at på onsdag får jeg en mld av deg hvor det står at du blir til helgen.. 😛 Hihi, typisk deg… Bra du koser deg på fristedet ditt! Også er det betryggende at Bent bor rett over veien… 😉

  Kjakji ❤

 2. Godt å lese at dere er så fornøyde med påska 🙂 Det er så altfor mange som klager på været. (Det er nesten til pass for mange at den fineste dagen kommer når alle har reist hjem, hihi)
  Tenk at det er så flott skiføre, da! Jeg er så heldig at jeg kan ta meg en tur uti uka, hvis det frister. Godt å ha det slik som oss, Hilde!
  Kos deg, og nyt freden og roen en stund til 🙂

  PS.Hvis du har lyst, er det mulig å bli med å trene på Gol imorgen..

 3. Hei!

  Så mye snø! Så koselig at du og Arne fikke en skitur. Høres også ut som om det var skareføre?
  Gleder meg til du kommer hjem!

  Hilsen Ole Alexander

 4. Så koselig dere har hatt det Hilde:o) Både folk og dyr!

  Åh, jeg vet at du nyter disse ekstra dagene (som sikkert ikke slutter på onsdag:o)

  Mie er født på Glenne forresten;o) (og jordene er bare nå Hilde:o))))

  Ha en fantastisk forlenget påske på fjellet og kos deg glugg i hjel. Hils til Ebbe-lure og Fant fra oss (også er det veldig hyggelig å bli oppdatert via blogg og FB på hvordan dere koser dere;o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.