Fytterakkern for en dag!!!

Ja, en aldeles fantastisk dag har vi hatt. Arne, Ebbie, Fant og jeg. En tur fra Solbu og opp mot Liaset, deretter retning Øyvatn og så ned til Buvatn igjen. 4 timer med Fant og Ebbie løse.

Hallingskarvet sees like over hodet mitt.

Fant springer jo som bare det, han har bare jakt og fugler i tankene. Ebbie springer litt etter, koser seg med pappa`n sin og snuser og lukter litt, hun også. Hun er ei skikkelig kosejenta, og må bort til oss innimellom for å få litt kos, klapp og litt prat. Vi er blitt ordentlig glad i henne, alle oss i familien.

I dag har det vært sol fra skyfri himmel, vindstille og ingen mennesker eller hunder så langt som øye kunne se. Helt herlig, altså. 4 timer på tur, vi kunne gå overalt, 2 deilige matpauser med  kaffe, nistemat og sjokolade!! Det gir overskudd og energi til neste uke.

Noen bilder fra turen i dag. Søndag ser det ut til å bli like fint, derfor legger vi opp til enda en tur.

SÅ MÅTTE VI SOVE PÅ VERANDAEN ETTER TUREN. GJETT OM VI VAR SLITNE, DA.

Fant klarte neste ikke å holde øynene opp, mens Ebbie-mor la seg rett ned i den vesle senga til Fanterampen og slokna tvert. Deilig!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Fytterakkern for en dag!!!”

 1. Så herlig!!!
  Først skvatt jeg av tittelen, men så var det jo heldigvis bare om enda en fantastisk dag på Solbu 🙂

  Vi har jobba idag, men i morgen… Jeg hadde ikke trodd det var så fint på fjellet nå. Takk for at du holder oss oppdatert!

  For noen nusselige barn 😉 Skal si dere nyter livet alle sammen 🙂

  Ha en fin søndag!

 2. Så utrolig deilig Hilde:o))) Det høres jo ut som Paradis både for folk og dyr, når det ikke er andre i sikte og hundene kan utfolde seg helt fritt – da blir jo dere mere fornøyde også, for hva er vel bedre enn å se at de har det bra og at de er «god-slitne» og trøtte når de kommer hjem:o)

  Dro du noen gang hjem fra Solbu i forrige uke;o)???

 3. Her var det mange FLOTTE bilder! For en fin dag dere har hatt, og helg! 😀 Søte lille pomsen, og nydelige Ebbie mor. Hun hadde krøllet seg godt oppi den lille senga til Fant. Noen ganger tror jeg hun tror at hun er en liten hund.. 😛
  Me sjåast imørgo mompen! 😀 Nattakjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.