Vår på Jar og selvangivelsen i boks!

Jeg synes jeg så ofte skriver at jeg har fine dager, jeg, men det har jeg også. Slik som i dag, feks. En goood morgen, klesvask og gulvmopping, kos med Fant og Ebbie og frokost foran TV`n. Jeg og hundene var ikke ute av huset før ved ti-tida! Det var deilig, det! Jeg setter virkelig pris på det! Jeg skravla leenge med nabo Lisbeth før jeg satte kurs for tur i Maridalen og jobb i butikken.

Nå er det vår også i Maridalen. Skiløypene er blitt «borte» de to siste ukene og nå kunne jeg gå og kose meg på skogsbilveiene igjen. Gummisko er nok tingen litt til, for det var noen snøflekker som måtte forseres. Men NÅ kan skogene «mine» inntas igjen. DEILIG!!  Vi hadde en kjempefin tur i dag, selv om både Fant og Ebbie var slitne etter helga og laange turer lørdag og søndag.

Siste nistemat-stopp søndag, før vi kom til hytta igjen. Noen som er sultne, mon tro??

All snøen i hagen er også gått nå, derfor skal jeg ut og rake og kose meg ute et par kvelder denne uka. Jeg har bare en privattime torsdag og jobb tre dager denne uka, så jeg har god tid til å nyte våren – de lyse ettermiddagene og litt hundetrening, også. Jeg har ikke gjort så mye av det de siste to ukene, bare litt innetrening noen ganger. Jeg skal ned til Birgitta en kveld for hun skal hjelpe meg med en påmelding. Ja, jeg har en hemmelighet, nemlig!!  Hva det er, forteller jeg ikke nå!!!

I kveld kom revisor Christian og hjalp hele familien med selvangivelsene våre. Jeg blir jo ikke rik av å drive hundeskoler, men jammen er det morsomt, da. Tenk så heldig jeg er som kan jobbe med det jeg liker aller best i hele verden!!!

Fant var kjempeflink. Han kom ikke med et eneste bjeff, han satt fint og stille ved siden av Christian og ville KOSE! Hmmm… !! Jeg tenker på hvor mye jeg har trent, tenkt og fundert og lagt opp treningen når vi får besøk av folk Fant ikke kjenner. Det er viktig å ikke gi opp, selv om det noen ganger kan virke helt håpløst. Jeg har jo sett potensiale som Fant har, og hva som ligger i han, derfor har jeg jobbet på. Kanskje jeg nå får lønn for strevet?

Jeg må bare legge ut et par bilder fra Arne og min fantastike søndagstur på hytta. Vi gikk i fire timer, hundene gikk løse omtrent hele tida, Fant støkk opp fire ryper og vi koste oss virkelig. Vi hadde ei helg som det nesten ikke finnes maken til.

Litt dårlig bilde, men….. Blir liksom litt trøtt etter en fjelltur!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Vår på Jar og selvangivelsen i boks!”

  1. Jeg synes det høres ut som om du klarer å gjøre de mest trivielle ting koselige jeg Hilde. Til og med gulvmopping og raking:o)))

    Det er ikke så ofte man blir rik av det man synes er gøy tror jeg – men guri malla så givende det er (også er vi veldig glade for at du er hundetrener vi da – Milli og jeg:o)

    Jeg er sikker på at all treningen du har gjort med Fant – det får du igjen for nå. Så vidt jeg husker så har han gitt deg flere gode opplevelser på den sosiale fronten i det siste Hilde?! Dere to er nok et bevis på at hardt arbeid lønner seg:o)

    Herlig bilde av Arne og jenta hans i senga – ei skikkelig pappa-jente!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.