Maridalstur og besøk hos nabo`n!!

Tirsdag gikk Fant, Ebbie og jeg årets første Maridalstur. Litt snø her og der, men fullt mulig å gå på tur der nå. Det er aldeles herlig å «få» igjen skogen sin.

Vi koste oss alle sammen, så mye at jeg ikke ønsket å reise derifra og på arbeid. Fant koser seg nok aller mest på tur, men jammen ville han ha en goddis i løpet av turen, også. Det ville han/klarte han aldri før.

Da jeg først kom på arbeid koste jeg meg. Jeg er såå glad i kontoret mitt og så fikk jeg også en glad melding fra nabo Inger: «skal vi kose oss med et par vinglass ute før sola går ned?» Hehe… jeg var ikke vond å be og etter middagen krabbet jeg over gjerdet og inntok solkroken hos Inger og Milli-mor.

Vi koste oss ute en stund, men gikk så inn for å få litt varme i kroppen. Dette gjentar vi ganske snart, Inger. Utesesongen har akkurat startet, dertor blir det nok flere vinglass ute før høsten tar til.

I morgen SKAL jeg trene lydighet med Fant og Ebbie. Litt trening inne, som jeg har gjort de siste to ukene,  er ikke nok synes jeg. Ebbie trenger masse trening med andre hunder, der må vi legge inn støtet nå. Vi får se hva det blir til! Jeg skal jobbe litt i hagen onsdag også, for jeg har fri fra kontorjobben min.

Lørdag blir det trening på Jar Skole kl 12. 30 for alle som vil.

 

2 tanker på “Maridalstur og besøk hos nabo`n!!

 1. Å her var det mange fine bilder! Skjønner at du koser deg i skogen din igjen mamma! 😀 ❤ Det er sååå deilig med sol igjen, nå er det skikkelig vår! Herlig! 😀

  Vi pakker til thailand nå, snart ferdig! 😉 Gruer meg til en lang flytur imorgen, men er heldigvis på natta, så håper jeg får sove litt på turen! 😉

  Imørgo kjem e med mine små, som skal til mommo!! 😀
  Nattakjakji ❤

 2. Flyturen kommer til å gå kjempebra, jenta mi!! 🙂

  Ja, nå gleder Fant seg til i morgen. Tenk å ha to helt «egne» fugler her hjemme. Han skal vekke dem hver morgen, har han sagt! Hehe…
  Håper Apollo ikke kommer til å ajere altfor mye bubbe!! (Gammelt utryjkk fra Flå, som betyr: å herje vilt og uhemma).

  Me sjåast onsdas efta.
  Nattakjakji attende.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.