Ingen trening tirsdag!

 – og det ble det ikke mandag  heller. Æsjameg, altså. Mandag hadde jeg en privattime midt på dagen, på Bygdøy, og en «time» blir gjerne bortimot halvannen-to timer. Slik er det bare. Jeg liker ikke å si at timen er slutt, når vi har igjen endel ting vi skal gå gjennom. Vi er ikke ferdige, før vi har gått gjennom de tingene jeg synes er viktige m.h.t det som hund/eier har behov for hjelp til.

Jeg reiste på arbeid etter privattimen, og da ble det seint før jeg kom meg derfra. Jeg rakk derfor ikke treningen med Bærum Brukshundklubb på kvelden, og det var jo kjempedumt. Ebbie og jeg trenger nemlig den treningen sammen med andre. Neste mandag har jeg heller ikke mulighet til å trene der, så dette ser jo dårlig ut.

Tirsdag brukte jeg litt lang tid om morgenen. Litt deilig, for jeg hadde ingen avtaler og hadde derfor gooood tid.  Jeg reiste en tur i Maridalen og F og E fikk sprunget litt fra seg og jakta litt. Dvs. F jakter og Ebbie kikker etter han og lurer på hvor han er. Jeg var litt ekstra på arbeid i dag, fordi jeg hadde et årsregnskap jeg gjerne ville bli ferdig med. Gjett om jeg fikk dårlig samvittighet da jeg var ferdig og så at «ungan» hadde sittet fem timer i bilen. Da MÅTTE jeg jo la dem få en tur til i Maridalen, da, før vi reiste hjem.

Vel hjemme ble det middagslaging og litt klesvask osv, før jeg inntok sofaen. Ryggen min har ikke vært helt god de siste dagene, derfor var det godt å riktig slange seg ned og slappe av med «»Frustrerte Fruer».

Onsdag skal Birgitta og jeg gå tur på Fornebu/Oksenøya. Nå kom jeg på da Marko var med meg siste gang og trente på Oksenøya. Det er tatt 12 dager før han døde. Gamle hunder både vil trene og kan trene. Jeg husker at han koste seg og at han var veldig glad.  Han var sammen med Fant, Tutta og Tia og de hadde en flott dag. Jeg husker den som om den skulle vært i går. Rart egentlig, det der. Det gjør godt å se på bildene fra denne dagen!

Jeg skal også gå gjennom kurset jeg skal ha til helga på Nes, og da er det jo greit at hundene er trøtte. Det er koselig å sitte slik og planlegge og glede seg…. Kanskje ikke rart at dagene går «som en røyk?»

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Ingen trening tirsdag!”

  1. Åååå, lille gode bestevennen min Marko!! ❤ Som jeg savner han! Snakket om han idag, med Caroline. Tenker på alle de gode minnene vi har sammen med han, og alle de koselige dagene da han var med meg på jobb!! 😀 ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.