Tur med jentun.

Onsdag hadde jeg fri fra jobb, og gikk en formiddagstur med Birgitta, Tutta og Tia. Vi gikk på Oksenøya og Fornebu på flotte, små veier, det er oppdemmede tjern og gjett………. mange ender, måker og småfugler.

En helt utrolig plass å gå på for Fant, men verre for meg som skal passe på han. Han gikk endel løs, det ble lek og jaging på alle sammen.

Tutta og Ebbie begynner å finne ut av forholdet sitt nå, og det var en avslappende og fin tur i så måte. Ebbie bjeffer litt når hun synes ting er fryktelig spennende, men etter at hun må sitte litt i ro, slutter hun ganske så fort.

Litt lydighetstrenig ble det såvidt tid til. Det var bare så veldig deilig å gå og skravle og å nyte livet. Ebbie måtte sitte litt i ro mens Birgitta trente med sine og jeg trente med Fant . Da bjeffet hun ikke, men satt fint i ro og så på. Det var kjempebra, og hun gjør framskritt!! Hun vil jo så veldig gjerne være med der det skjer noe, vet du.

Vi fikk samlet alle sammen til et bilde. Fant sitter og speider ut etter fuglene, og klarer med nød og neppe å sitte stille en liten stund.

Ebbie kan jeg slippe de fleste stedene. Hun går ikke bort til mennesker vi  møter, hun kommer på innkalling og springer ikke etter sykler. Det er bare SÅ fantastisk deilig. I dag har hun virkelig kost seg.

 

Armen min ble ganske så lang i dag, etter å ha hengt etter Fant der han måtte gå i bånd. Det er ikke alle steder jeg tør å slippe veslegutten min. Jeg tror nok ikke at han lider noen nød, egentlig.

 

«Søsknene» snuser på hver sin flekk. Raringene!!

 

Vel hjemme sov de noen timer, mens jeg leste litt (luksus på en hverdag) og kikket litt gjennom kursplanene mine. Jeg har også raket litt og ryddet løv i hagen. Den begynner å komme seg nå.

 

Torsdag ettermiddag reiser jeg til Solbu, etter noen timers jobb på butikken. Det blir spennende å se hvor mye snø det er igjen hytta. Kanskje blir det en skitur tidlig en morgen? Ja, en kan aldri vite….

Fanterampen er også trøtt i kveld. Da er det godt å legge seg godt oppå puta si, og virkelig kubbe seg glugg ihjel.

 

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

6 kommentarer om “Tur med jentun.”

 1. Det var en fin dag 🙂

  Kanskje du får tid til å bli med på snusetur imorgo?? Du er hjertelig velkommen, vet du!
  Jeg skal jobbe likevel imorgo, men satser på å rekke turen 😉

 2. Hei mamma! SKal du på hytta nå igjen!? 😉 Hihi.. Kos deg du! 😀 Hvem passer på mine små hjemme nå da? Blir du der lenge?
  Ser ut som en deilig tur dere har hatt idag! 😀 Varme klemmer fra oss, som nå er i Phuket på et luksus hotell med alt man trenger på et sted. 😉 Bloggen blir snart oppdatert 😀

 3. Dere går jo tur rett ved barnehagen min. Når vi går tur med barna går vi også på de veiene. SKulle faktisk ønske at det var litt mer skog der ute jeg da…. Men det er kanskje litt mye å forlange når det har vært en flyplass med rullebane der 😉

  Klem C

 4. Vi gikk der idag og koste oss veldig. Jeg vil gjerne trene på kveldene dersom du har mulighet en annen dag til uka 🙂

  Har meldt på konkurranse og er veeldig nervøs!

 5. Hei alle sammen.

  Nøve: jeg kom meg litt seint avgårde i dag. Måtte jobbe litt lengre enn jeg hadde trodd. Jeg vet at jeg er velkommen på tur, og det synes jeg er koselig.

  Lykke til på Kongsberg. Jeg skjønner at du bare skal kose deg med Nalle og de andre, og ikke stille ut denne gangen. Kos deg, ihvertfall!!

  Karoline: nå er jeg glad for at du er i Phuket. Det har nemlig vært et terroranslag i hovedstaden i Thailand, og jeg ble et øyeblikk ganske så redd. Jeg skal ha kurs i helga, og reiser hjem igjen mandag. De hjemme tar seg godt av gutta dine, tenker jeg.
  Sendte «Norgeskartet» på mob. til Thomas. Hihi… 😉

  Caroline: Så morsomt, kanskje møtes vi en dag? Det hadde vært fin trening for Fanterampen min. Det er ganske «bart» der, ja!!

  K og C : fortsatt god ferie og nyt de siste dagene dere har igjen.

  Marie: flott, jeg vil gjerne trene en kveld. Tirsdag/onsdag/torsdag er kvelder jeg har mulighet. Bare gi meg beskjed når du kan, så kommer vi. Trenger tannvisning….
  Så morsomt med konkurranse, men jeg kjenner igjen den nervøsiteten. «Felles skjebne er felles trøst», heter det. Vi må nok bare kaste oss uti det. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.