En fin lørdag.

Dagen startet med litt pakking til kurset. Klikkere, goddis av forskjellig slag, kaffe, saft, kurskompendier, fotoapparat, bøker etc og leker. Før vi reiste til Låplassen, gikk jeg også en koselig tur med Fant og Ebbie. Ebbie sprang løs, mens Fant måtte gå i sele og flexibånd. Jeg tror nok ikke han led noen nød fordet. Både Fant og Ebbie trente litt «fot» på turen og litt venstre vendinger. Vi hadde det faktisk veldig morsomt, og Fant var fokusert i dag. En liten stund, ihvertfall!!

Kurset i dag gikk veldig bra (hehe…. synes jeg, da). Det er en gruppe på 5 hunder og eiere og alle er kjempekoselig og veldig lydhøre. Jeg synes jo at alle kursene er fine, jeg da.   🙂  Vi hadde teori og praksis om hverandre, drakk kaffe og lo litt innimellom, også. DET synes jeg er viktig på et kurs. Det skal ikke bare være alvor. Hundetrening er nemlig veldig morsomt og det skal kurset gjenspeile, synes jeg.

Jeg hadde en veldig hyggelig privattime etter kurset, og vi skravla og trente i et par timer, tror jeg. En kjempesøt blandingshund, som var fokusert og hadde en veldig oppegående mamma. Herlig med slike timer!!

Fant og Ebbie satt i bilen og slappet av. De har jo hatt en fin uke, og hadde ikke vondt av å være «ventehunder» noen timer. Arne kom på hytta 5 minutter etter meg i ettermiddag. Han skal reise hjem i morgen, mens jeg blir til mandag (hehe… ikke le nå  – det er liksom planen, det da) .

Nå skal jeg gå gjennom kurset i morgen og foreta noen justeringer, deretter blir det en kveldstur før jeg avslutter med et par glass rødvin. Kan jeg bedre ha det, jeg bare spør!!

Ingen bilder i dag, jeg glemte faktisk å ta noen! Det blir vel tatt noen i morgen, tenker jeg.

Jeg ønsker alle en fin lørdagskveld!

Én tanke på “En fin lørdag.

  1. Høres ut som et koselig kurs! 😀 Det er viktig at det er litt gøy og koselig på kurs, ellers blir det ikke noe morsomt… Du er sååå flink mamma! ❤ 😀
    På mandag må du hjem igjen, og passe på mine små til vi kommer hjem torsdag morgen! Skal se om jeg finner noe spennende til dere i Ao Nang, der er det masse å shoppe! I og med at det ikke ble noen Bangkok tur, er Ao Nang en fin erstatning! 😉
    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.