Beina på bordet!

Etter ei kurshelg på Låplassen, etterfulgt av en privattime lørdag, er det godt å kunne legge beina på bordet og slappe av. Det har vært veldig koselig å møte kursdeltagerne og bli kjent med hundene deres. Flotte hunder og eiere, og jeg gleder meg til å følge dem tre torsdagskvelder i mai. Her er et lite referat og noen bilder fra helga.

Etter kurset i dag, gikk jeg en liten tur rundt på Låplassen og Fant oppdaget at det var noen duer som hadde holdt til rundt stabburet. Han er en raring, altså. Det er ganske umulig å trene han på Låplassen, fordi det er så mange lukter etter duene som holder til på stabburstaket og jammen er det ikke noe veldig spennende under stabburet, også. Han snuser ikke etter de andre hundene som har trent der, det er helt uinteressant for han.

Ebbie og jeg trente bittelitt lydighet mens Fant var opptatt med sitt. Jeg viste litt med Ebbie på kurset i dag, men hun var litt ukonsentrert og dempende. Jeg fikk nok vist det jeg ville allikevel.

Vi reiste til hytta igjen, men stoppet på Skreddarstølen og gikk opp mot en støl. Vi kunne fortsatt gå på skaren og vi gikk vel en times tid, tenker jeg. Fant jakter som vanlig, mens Ebbie og jeg trener litt, leker litt og så jager hun Fanterampen innimellom og omvendt.

Må også fortelle at Arne og jeg gikk en skaretur rundt vannet lørdag kveld, i måneskinn – faktisk. Fant sprang i skogkanten som et lite olja lyn, men kunne jammen meg trene litt med ballen. Det var morsomt, synes jeg.

Nå er gullungene trøtte, Arne er akkurat reist hjem til Jar, og jeg skal ta en tidlig kveld. Ei  flott helg har det vært!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Beina på bordet!”

  1. HAHA, søte lille pomsen!! 😀 ❤
    Bra dere koste dere med den siste vinteren på hytta!! GLeder meg til sommer og sol jeg nå, vekk med kjedelig vinter.. 😛
    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.