Siste gang…..

i vinter at jeg kunne gå på beina på isen, tenker jeg. Neste gang jeg kommer hit, er det nok for bløtt og isen har antageligvis begynt å smelte litt. Det ble en fin kveldstur på oss, mens sola gikk ned

og månen dukka opp over Buvatn. I morgen bærer det hjem til Jar, hvor kontorarbeid, hundetrening og hagearbeid venter.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Siste gang…..”

  1. Oi.. skikkelig vinter ennå jo!
    Farvel fine vinter’n 2010.. måtte vi glemme deg fort (fordi vi drukner i like fine vintre fremover!!)

  2. Det var så gøy å lese det forrige blogginnlegget ditt Hilde, jeg er jo ganske så svak for svenske lapphunder (også;o) og der var jammen vakre Wilma!

    Nå er det på tide snøen forsvinner fra fjellet synes jeg – har lyst til å ta en tur på hytta og gå på beina i fjellet der oppe:o)

    Så flotte bilder du har tatt på isen, det kalde, blå vinterlyset gjør nesten at jeg grøsser bittelitt:o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.