Morsomt besøk i dag!

I dag hadde vi besøk av Birgitta, Tia og valpene hennes. DET var morsomt, det.

Nå begynner de å bli ganske store, og 6 valper som springer hit og dit, gjorde sitt til at cappuccinoen måtte nytes etter at valpene hadde lekt fra seg. Da lå de stille og rolige i buret sitt inne på kjøkkenet. Det var nemlig litt kaldt ute.

Jeg er kjempefornøyd med Fant sin oppførsel. Han var bare så flink og god, og var veldig nygjerrig på dem.

Ebbie syntes at de var litt små og skjønte egentlig ikke hva hun skulle gjøre med dem. Helt til en av dem plutselig ville leke litt – YESS, da ble Ebbie kjempeglad.

Men valpen orket jo ikke det, kan du skjønne. Ebbie måtte pipe litt og trampe litt rundt først, bare fordi hun ble så spent og det kilte sikkert ganske bra i kroppen hennes. Etter å ha sett litt på dem, var hun nysgjerring og snuste og undersøkte dem litt.

Tia fant ballen som jeg og Fant mista under verandaen i går. Det syntes Ebbie var litt dumt, for hun liker også å leke med ball, må vite.

Jeg hadde Fant og Ebbie ute hver sin gang da valpene var ute av buret. De hadde også på seg et lite bånd (ca 1,5m langt) som hang i halsbåndet. Jeg gjorde det fordi jeg var litt usikker på hvordan F og E ville oppføre seg, og særlig Ebbie er ikke glad i å bli tatt/holdt i halsbåndet sitt.  Bekymringen min ble visst gjort skikkelig til skamme, ja.

Jeg er imponert over den jobben du gjør med valpene, Birgitta. Disse valpene kommer til å bli trygge, sosiale, snille og glade hunder.

Ebbie var så flink, atte. Tenk at hun også skal bli mor om ikke så altfor lenge.

Fineste Tia-jenta mi!!

DET VAR KJEMPEKOSELIG Å FÅ BESØK AV DERE ALLE SAMMEN!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

7 kommentarer om “Morsomt besøk i dag!”

 1. Åååå, her var det mange fine bilder!! Morsomt å se Fant og Ebbie sammen med de små! 😀 Så flinke de var idag, alle sammen! Gleder meg til den dagen Ebbie blir mamma! ❤
  Skulle ønske jeg var der idag, å fikk hilst på alle sammen!
  Kjakji

 2. Kos deg, Marie. Ellie kommer til å være kjempeflink mandag!!

  Karoline: du var jo på jobb i dag. Det var ikke lett for deg å være hjemme da! Du er kjempeflink – pappa hadde ikke klart seg uten deg. Ikke jeg heller, vet du!!

  Kjakji får uss her heime!

 3. Oi, oi, oi, så storfint besøk av de små:o))))

  Så utrolig flinke Fant og Ebbie var! De har jo en flink mamma da, som har tenkt på alt:o)

  Kunne du se på dem at de forsto at dette var valper? Noen helskjønne noen for øvrig:o)

  Dette var gøy Hilde!!!

 4. Ååå, så mange nydelige valper!
  Kjekt at Fant og Ebbie var så snille mot dem! 😀
  Veeeldig fine bilder av både Fant, Ebbie og alle valpene! 🙂

 5. Så artige bilder 🙂 Det kryr jo av søte små valper 🙂

  Ja tenk den dagen Ebbie blir mamma… Og Fant blir verdens stolteste ‘onkel’ 🙂

 6. Hei Gry!
  Jeg tror at Fant skjønte det var noe spesielt med dem. Han var veldig tydelig i språket sitt, og var rolig og fin når han var sammen med dem. Jeg tror ikke at jeg har sett han så avbalansert og trygg sammen med andre hunder før.

  Ebbie synes det var både spennende og litt rart, tror jeg. Hun dempet seg selv (og valpene) med å snuse i bakken utenfor buret og ved å snu ryggen til dem.
  Hun var veldig forsiktig hun også, bare den første spenningen i kroppen hennes hadde sluppet taket.
  De merket nok at det var valper, ja! Hehe… bare gled deg til det blir din og Milii sin tur!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.