Fanteklipp og Maridalen.

Det er store kontraster værmessig om dagen. Dette bilde tok jeg mandag på turen vår. Fant måtte gå i bånd, da det sto et par eldre herrer og kikket etter meg da jeg gikk mot vannet.

Det er jo båndtvang, men det var liksom ikke dyra jeg tydeligvis tenkte på, men at noen skulle oppdage at jeg slapp hundene. Ebbie ble allikevel sluppet, hun går nærme meg når Fant også gjør det, og kommer raskt på innkalling.

Fanterampen reiste til frisøren tirsdag. Bestestoresøster Martine gikk tur med han før de reiste avgårde. Der har han en bestemt stol han kryper under og han skal ikke ut derifra, nei! Ebbie og jeg gikk en tur i Maridalen før vi reiste noen timer på arbeid. Slik så det ut i dag.

Det var sååå kaldt, det snødde virkelig store filler og det blåste kjempesurt. Jeg fikk trent ørlite fri ved fot og apport av ball, for det var ikke lenge jeg orket ha hendene ute av lommene.

Fanterampen var trøtt etter at han kom hjem i dag, og måtte ligge og sove en stund – oppå mine innesko.

Men så: plutselig kom Martine og ville trene litt og da våkna han, gitt. Jeg tror nok at han var ganske så sulten.

 

Onsdag reiser jeg til Nes igjen. Kurs torsdagskvelden + lørdag og søndag. Må først noen timer på kontoret før vi kjører til fri-stedet mitt! Jeg er spent på hvor mye snø det er igjen på hytta. Jeg kan vel ikke slippe Fant løs i hagen enda, for han kan gå rett ut på isen og så rett ut på jakt. Det hadde han nok likt, tenker jeg – vesle jakthunden min!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

7 kommentarer om “Fanteklipp og Maridalen.”

 1. Å, Ellie og fant har samkjørt pelsvoksingen sin. Senest idag tenkte jeg at nå MÅ Ellie klippes snart. Og sånn var det forrige gang og, da hadde Fant klippet seg rett før!

 2. Ååå, kjekke og søte pomsen! Han er så fin når han har vært hos kjekke Arild! 😉 Liker Pomsen når han er helt kortklipt, da får han så god mage… 😀
  Jeg hopper nå til køys, med endel valerina innabords. Da sover jeg som en stein, selv om jeg er syk.. Håper jeg er bedre imorgen!
  Kos deg på hytta, og kjør pent oppover. Hører vel fra deg når du passerer «norgeskartet». Husk å sende mld til hønedatteren, som er veldig redd for at noe skal skje med den beste mammaen i hele verden, når du kommer frem… 😉
  Kjakji ❤

 3. Hehe… det stemmer det, Marie! Men du er så flink til å klippe og å stelle henne selv. Hun ble jo så fin sist gang!!

 4. Karoline: Ja, han er så fin atte. Selv om jeg liker at cockeren skal ha den lange pelsen sin, er det nok best for jakthunden vår at han er kortklipt.
  Det blir nok en mld til deg både fra «Norgeskartet» og ankomst Solbu – den er grei! Glad i deg, jenta mi!!

  Klem og kjakji!!

 5. Fant er bare herlig, også så fin han var i sommerpelsen sin. Ikke rart han må slappe av litt ekstra etter en sånn sjau:o)

  He-he Hilde, jeg tenker også egentlig mest på om noen ser at jeg slipper Milli, hun løper ikke SÅÅÅÅ langt fra meg at det er noen fare for viltet nå:o)

  Kos deg på kurs (det er jeg forresten sikker på at både du og deltagerene gjør:o), har du ikke en svensk lapp der tro?? Sukk, sukk, sukk, det minner om Kaise-Laisen:o)

  God helg Hilde, og kjør forsiktig.

 6. Så fin Fant har blitt etter at han har vært hos frisøren. En liten sjarmør det der. Den båndtvangen er ikke alltid så enkel følge…men det går vel greit så lenge dem kommer på innkalling slik som Fant og Ebbie gjør!!! Vi hadde snø her i går, men i dag er det sol og varmt ute – takk og lov for det! Du får kose deg på hytta og Nes med kurs.

 7. Marko var alltid så fin når han hadde vært hos Arild! Verdens fineste cocker var han da! ❤ Å nå savner jeg han igjen.. Buhu… Skulle gitt alt, bare for en dag til sammen med han! 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.