Dagene går..

 – og mandag reiser Arne, Fant, Ebbie og jeg til Jar igjen. Arne kom hit lørdag, og han har slappet av og kost seg sammen med oss. Det er ikke så ofte at han har to fridager etter hverandre, og ihvertfall ikke at de er sammen med oss. Vi har hatt litt besøk, grilla hver kveld og i kveld (søndag) gikk vi en koselig kveldstur sammen. Det er koselig å være bare oss to for et par dager.  

 

Ebbie venter på neste lydighetsøkt, mens Fant er på stadig søken etter det som rører seg i vannet!!

Isen på Buvatn forsvant plutselig søndag. Onsdag da jeg kom opp hit, var isen bare gått et par meter fra land, men nå er den altså helt borte. Det er såå deilig og snøen er også borte nå. Herlig å kunne gå hvor jeg vil og bare la Fant og Ebbie få springe hvor de vil. Det er særlig godt for Fanterampen! 

 

Mamma, her ER det noe - jeg bare vet det!!

Onsdag reiser de fir-beinte og jeg hit til Solbu igjen, og da har vi mange planer for de neste dagene. To kurs torsdag kveld, kosetrening på Låplassen fredag (hvis det passer for noen andre å komme) og lørdag og søndag blir det sporkurs. Det gleder jeg meg til. Lørdag skal Marita-Susan + +  gå spor og søndag er det vesle søskenbarn Tilla sin tur. Dette blir morsomme dager, og jeg gleder meg veldig. Jeg må ta kontorarbeidet mitt mandag og tirsdag, så denne uka blir hektisk – men veldig koselig.

Fredag kom Inger Synøve og Tussi på trening på Låplassen. Hun er datter av Nalle og er virkelig ei kjempefin lita jente. Jeg tror Nøve koste seg sammen med henne, også. Nalle orket ikke å være med til Låplassen. Det var nemlig veldig varmt og han hadde også tatt en skikkelig vask før på dagen. Nalle-mann vet nemlig hva han vil.

 

Her koser jeg meg med Nalle-datter Tussi og Ebbie. Det var en deilig kveld på Låplassen!

  Ebbie og jeg trener på videre. Vi jobber mest med apportering etter svenske lydighetsregler kl.1, lineføring/fri ved fot (her vektlegger vi venstrevendinger), dekk under marsj og stå under mars. Fant vil også gjerne trene innimellom, og vi trener på fri ved fot og kontakt.

Ebbie fikk løpetid i går (lørdag) og 12. dagen skal Ebbie og jeg reise hit opp til Solbu, mens Fanterampen skal være hjemme hos bestevennen Martine. Jeg er SÅ glad for at hun kan stille opp og hjelpe lille gutten når det står på som verst med løpetida. Da har nemlig Fant det veldig vanskelig!!!

Milli ønsker forresten mamma Inger velkommen hjem. Hun har vært i Shanghai i tre uker og har vært djupt savna. Maria har gjort en super jobb og passet henne når Inger var bortreist!!

 

Milli ønsker mamma Inger velkommen hjem!!!

Nå er det på tide å ta kvelden. Jeg og mine ønsker alle ei riktig flott uke!!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Dagene går..”

  1. Søte lille Milli! Hun er god hun! 😀 ❤

    Også er det pomsen da, ja hva kan man si… Han er helt fantastisk! Jeg elsker når han er helt våt og full av gjørme og vann. Og ja mamma, det er noe i vannet, kan du ikke se det?? 😉 😛

    Kjakji ❤

  2. Hehe….. Jeg begynner å bli gammal, vet du. Synet er ikke det samme som det engang var! Hva vesle Pomsen ser, er det ingen som egentlig vet, tror jeg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.