Snille, gode jenter og hormonelle Ebbie!

I dag ble nemlig Martine med på formiddagsturen vår, og det er alltid å koselig å gå tur med henne. Hun og Fanterampen er DET paret, like aktive og «virrete» begge to. Martine og jeg skravler som to venninder, hun har meninger om så mangt, den jenta! Ebbie går litt løs (på vår egen måte) men er mye mere på snusern nå og hun skal markere overalt. Løpetida er nå på 4 dagen, men Fant snuser bare litt på henne og bryr seg ikke. Hun er jo ikke klar enda, må vite. Vi gikk rundt litt på Nadderud og Bekkestua, vi satt på en benk, kikket litt rundt oss og roet oss ned utenfor en ny butikk.

Her kan dere se hva som venta meg på kontoret mitt i dag. Snille Karoline, dette har jeg fått av henne.

Se på den koselige lappen som hun hadde skrevet til meg!!

Hun har alltid noen gaver og overraskelser på lur, den jenta. Hun simpelthen elsker å lage overraskelser og fryder seg når hun kan erte andre litt og gjøre oss forventningsfulle og nysgjerrige.

Hormonelle Ebbie, ja…. Det er ihvertfall helt sikkert. På trening i kveld, møtte vi Marie og Ellie, Silje m. Bandit og Smokie og Helga og Diva på sletta bak Eiksmarka bibliotek. Det var mange som spraket forball og lekte der – fullt av forstyrrelser, altså. Det passet jo meg utmerket.

Ebbie var ikke seg selv. Hun bjeffa og peip omtrent hele tida, datt ut av av lineføring etter bare noen meter, stoppet av seg selv under «stå u. marsj», satte seg opp på fellesdekken og ville nesten ikke leke eller ha godbiter. Hun snuste og markerte overalt, og var nok ganske preget av den tida hun er inne i nå. Vi trente litt m. apporbukken og det gikk heldigvis greit. Jaja, det er nok ikke greit å være Ebbie om dagen, nei.

Jeg lot Ebbie sitte i bilen, mens Fant fikk en liten kveldstur med Marie og Silje + hundene deres. Fant likte seg på turen, han. Hundene gikk så fint sammen og vi skravla og koste oss. 

Jeg kjørte ned til Granfos etter dette for å se om Birgitta var ferdig med kursene sine, men det var hun ikke. Jeg stoppet allikevel og gikk en liten luftetur langs fossen. Jeg ville også sjekke om Ebbie var preget av hundene eller alle som sparket ball på sletta på Eiksmarka, eller om det var løpetida hennes. Hun var like  «fjern» på Granfos som på Eiksmarka.  Derfor fikk de bare snuse og lufte seg litt. Det er koselig å bare gå slik i fred og ro også, og nyte den stille kvelden.

Når Pomsen blir glad, må han bære noe. Når Martine kommer hjem, er det veldig greit å bære skoen hennes!

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Snille, gode jenter og hormonelle Ebbie!”

  1. Åååå, det var en hyggelig overraskelse Hilde!! Også DEN koselige lappen da:))

    Ebbie blir vel omtrent som Milli tror jeg – akutt døv og helt fjern. Vi har jo litt erfaring vi damer også, og vet at man er jo slettes ikke helt seg selv i sånne tider;o)

    Gi «Hormonella de Ville» en skikkelig knuseklem fra meg da:o)))

  2. Å så koselig at du tok bilde med lappen fra meg! 😀 ❤ Du må jo få det du ønsker deg da… Du fortjener det, verdens beste mamma! ❤

    Søte pomsen og bestestoresøsteren hans! De er litt av et radarpar de to… Ikke rart at folk ler av dem, når de to går på tur… Haha.. 😛

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.