Torsdag og fredag!

Torsdag var det skikkelig vindfullt på Solbu. Ebbie og jeg sykla/gikk en lang tur på formiddagen, men blåste nesten bort da vi rasta på andre sida av Buvatn. Ebbie likte ikke sykkelen, derfor tok vi det med ro. Jeg gikk og sykla omhverandre, og forhåpentligvis løsner det om ikke så lenge. Vi hadde jo tilvenning til sykkelen i fjor, også, så det går seg nok til etterhvert.

 
 

Det blåste friskt på Buvatn!!

På kvelden var det siste hverdagslydighetskurs – kveld, det var fint vær og glade hunder og eiere så langt øye kunne se. At vi også fikk besøk av selveste «snusegjengen» på Nes, er noe som jeg synes er kjempestas. De ble anført av Nalle og Kango, som hadde revet seg løs fra blodspor/ettersøkstreningen sin. Takk for besøket!

 
 

"Snusegjengen" takker for seg. De gikk videre og kjøpte seg en is!!

Siste kveld med kurs på Låplassen for i vår. Til høsten har jeg egentlig sagt at det ikke blir noe nytt kurs, men jeg ser det ann litt, tror jeg. Jeg trenger tid til trening med Ebbie, for jeg planlegger flere konkurranser utover høsten og også mandagstreninger med Bærum Brukshundklubb. Litt runderingstrening med Anna-Eva og hennes «gjeng» har jeg også lyst til å få med meg. Ukene skulle hatt flere dager!!!

 
 

Oppgava er "sitt/bli", mens andre venter på tur.

Fredag startet med vinduspuss, deretter gikk vi en fin tur opp til Krafselien, ned til vannet og der tok vi en matpause. Vi gikk via Tunsenvegen hjem og slappet av ved Buvatn, før vi vendte nesa hjem. Et par timers tur, ble det.

Ebbie koser seg ved Krafsevatnet.

I ettermiddag har jeg raket litt ute, vasket ørene til Ebbie (enda en gang), tannpussen er unnagjort (snille Ebbie står bare heeeelt stille) og nå skal jeg tape opp ørene hennes. Jeg har fått en mail fra Berit med bilder av hvordan jeg skal gjøre det, så det kommer nok til å gå bra. Håper at det sitter på til i morgen og at det hjelper. Jeg får vel ta et bilde av henne og legge ut, tenker jeg.

I morgen tidlig reiser jeg herfra ved 6 tida. Ebbie skal nemlig på utstilling i Drammen . Jeg skal kjøre via Numedal og Kongsberg. Det er koselig å kjøre andre veier enn de jeg vanligvis kjører, synes jeg.

Oppdatering fra Martine og Fant: han sover bedre om natta nå. Sitter ikke i senga mi og uler, men kan sove nesten hele natta. Dette er helt ulikt Fanterampen, men han har kanksje løpetida til Ebbie i «nesa». Han pleier å sove godt og lenge når Martine passer han. De går tre turer hver dag, han spiser ganske godt og henger på henne hele tida. Han er med henne overalt nå, venter i bilen, det er det beste for han. Å være alene hjemme, liker han ikke så godt.

Dette bildet ble tatt forrige søndag på Solbu. Han hadde gått to spor og kost seg på tur med Ebbie og Tilla, og var trøtt og sliten i den lille kroppen sin. Han krøyp så stille og forsiktig inn i bilen, opp i kassa med alle lekene som jeg bruker på kurs, og der hadde han funnet denne fine, myke skoen. MED pipelyd i, såklart.

 
 

Go`gutten vår!!!

Savner han, men han har det helt supert sammen med Martine. Takk Martine mor. Kos deg i bryllupet lørdag, og vær stolt av den fine talen som du skal holde.

Vi sees lørdag, Karoline, det gleder jeg meg til.

 
 

Flotte Låplassen!

Jeg måtte bare legge ved et bilde av Låplassen. Her blir det godt å bo, både for oss, Fant og Ebbie, når den tid kommer.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “Torsdag og fredag!”

 1. Lille jånne pomsen, koser seg sammen med bestestoresøster! Nå roer han seg, det er bra! 😀

  Caroline og jeg gleder oss til imorgen, håper det blir bra resultat på snusken! 😀
  Søte lille jenta vår, med nedteipa ører… 😛 Hihi, bra hun ikke bryr seg om det da! 😉

  Låplassen blir perfekt for dere! 😀 Der blir det koselig for dere med besøk av barnebarn når den tid kommer. Og når det er sommerferie, kan man høre all musikken fra hallingmarken, det synes jeg alltid er så koselig! 😀
  Kjakji

 2. Ebbie er såååå flink, atte! Nå ligger hun og sover i mini-senga til Fanterampen! Det er koselig at Caroline blir med, også.

  Låplassen og barnebarn er en super kombinasjon. Det er helt sikkert!! 😉

  Jeg husker da jeg bodde hjemme i Steinmoguto og hørte på musikken og alle lydene fra Hallingmarken. Det er koselige minner å tenke på!

  Me svallast i mørgo, kjakji attende!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.