Fanterampen, hjertebarnet mitt!

JEG SAVNER FANTERAMPEN MIN!!!

Gode, søte, varme, voktende, hissige, kosete, jaktende, snille og bestestorebror Fanterampen, også kalt Pomsen.

Ebbie og jeg er nemlig fortsatt på Solbu noen få dager til. Torsdag er løpetida hennes slutt og vi kan trygt vende hjem. Fant har det helt supert hjemme sammen med Martine. Hun er kjempeflink til å gå turer med han, hun tar han med seg overalt,  gir han mat og passer veldig godt på han. Han savner nok meg og Ebbie, allikevel. Han piper og uler og er litt urolig i perioder. Ikke rart, egentlig. Fant er jo en «spesiell» hund på mange måter.

Takk Martine, for at du er så utrolig flink med gutten vår!! Det er godt Fant og jeg har deg!!!

Andreas og Fant gikk tur i Frognerparken en dag, og kom midt opp i Norwegian Wood Festivalen. Fant var bare opptatt av å snuse….!!  Andreas, Kristoffer B og Fant, gikk også to timer på Bygdøy søndag. Andreas kjøpte is og ville dele med Fant (han elsker nemlig is), men det var kun snusing som sto i hodet på Pomsegutten. Fant oppførte seg eksemplarisk  – hurra for all trening som jeg har gjort! Hunder og mennesker brydde han seg lite om!

Torsdag vender Ebbie og jeg nesa hjem igjen. Da venter vinduspuss og husarbeid, privattimer, kontorarbeid og kurs –  og masse trening og kos sammen med venner!

DIN POTE I MIN HÅND, FANT. DITT HJERTE VED MITT!!

 

 

 

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Fanterampen, hjertebarnet mitt!”

 1. Åhh Hilde. Klart du savner den gode Fanterampen din… At det skal være så vondt å være glad i noen!!
  Trøsteklem fra meg 😉

 2. Åh så fint skrevet det siste Hilde. Gleder meg til å trene med dere igjen og da er endelig familien gjenforent. Gratulerer også med fint utstillingsresultat i helgen 🙂

 3. Først Hilde, GRATULERER med rød sløyfe på Ebbie på lørdag. Det synes jeg var høyst fortjent – for hun er supervakker:o))

  Klart du savner Fant!! Åh, tenker du gleder deg til torsdag. Nøve sier det så fint synes jeg «at det skal være så vondt å være glad i noen», også synes jeg du sa det fint også med «din pote i min hånd Fant, ditt hjerte ved mitt». Du vet i allefall at det er veldig gjensidig:o) Også er det godt å ha verdens beste hundepasser!

 4. Ja lille pomsen er super god å kose med!! 😀 Lille klumpen vår! 😉

  Så snill storebror Andreas er, som går tur og kjøper is! 😀 Pomsen og jeg delte en is sist han var «forlatt» med meg… 😉 DA koste vi oss da, ellers bare sturet han og syntes vel forferdelig synd på seg selv… 😛
  Storesøster Martine er god å ha for pomsen, når du er borte! Da er hun verdens beste! ❤
  Nå er det ikke lenge til dere skal hjem igjen, og da blir det stor gjensynsglede for alle vet jeg! 😀 Jeg kommer på besøk på fredag, for å se MORD OG MYSTERIER!!! 😀 HURRA!! Og da skal jeg kose med snusken min, hun er så god!! 😀
  Hurra for rød sløyfe til snusken, hun var sååå flott i ringen på lørdag! Kanskje jeg skal tørre å stille henne selv en gang!? 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.