Ikke så mye nytt!

Det skjer ikke så veldig mye interessant nå, egentlig. Jeg lufter hunder hver morgen, deretter reiser jeg på kontoret og jobber noen timer, før vi vender nesa hjem. Jeg hadde privattimer både mandag og tirsdag og i kveld (onsdag) hadde jeg også en time. De ønsker en ny time om 14 dager, men da er det også slutt med timer før jeg tar ferie.  Nå blir det sommerferie fra kurs, også. Jeg har bare tatt på meg et par-tre «oppdrag» framover, men de er til gjengjeld veldig lystbetonte og jeg gleder meg veldig til dem.

Ebbie og jeg trener lydighet, men det er ikke så store framskritt å se.  Hun var «fjern» under løpetida, og er kanskje litt preget av den enda. Søndag var første dagen da Fant ikke snuste eller syntes at Ebbie var noe interessant mere, så hun er nok akkurat ferdig med løpetida for denne gang

Motivasjonen hennes er liksom ikke helt på topp og hverken leke eller mat er noen veldig gode forsterkere akkurat nå. Jeg tror nok at hun er litt preget av varmen, også. (hehe… akkurat som meg, kanskje det smitter).  Jeg har lagt lineføringen litt på is, skal trene den inn med utlagt lekebelønning når jeg skal trene litt på det igjen. Ellers fikk jeg hinderet mitt i går, det er nå satt sammen. Vi prøvde det i hagen nå, men hun sprang alt hun kunne rundt det. Hehe…. Det skal vi leke oss litt med de neste dagene.

Hoppe over, sier du muttern? Er det ikke bedre å slappe av litt, da?

Onsdag er fridag fra kontoret, og i dag koste vi oss på en formiddagstur i Nadderudområdet. Det er så koselig å gå rundt på de fine gangveiene,  kikke inn i de velstelte og blomstrende hagene og bare la tankene surre og gå. Fant og Ebbie koser seg også. Fant går i fleksibåndet sitt, mens Ebbie går med løst bånd.

Fredag skal Jar Hundeskole ha avslutningsfest og i helga blir det bare kos her på Jar. Jeg har ingen avtaler, men jeg skal bruke helga til å komme ajour med vinduspuss og hagearbeid. Det gleder jeg meg faktisk til.  Så, slik går no dagan!!

Åja, forresten,  nå er plena klippet og noen blomster er plantet ut. Det blir så fint og er så koselig å være ute i hagen da. Jeg tror kanskje at jeg må sette meg ut littegrann og ta med meg et lite glass med rødvin. Det er lov det på en onsdag, for dagen kalles jo for «lillelørdag».

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

6 kommentarer om “Ikke så mye nytt!”

 1. Hehe, lille snusken som ikke vil trene… Hun var så rar når jeg var hjemme og prøvde å trene litt og leke. Hun var bare litt med, og når hun ikke ville sitte på plass bare gikk hun.. :p Håper hun «kvikner» til igjen snart da, så hun er klar for konkurransen med deg! 😉
  Så fint hinder, hvorfor så ikke jeg det da jeg var hjemme? Kanskje du ikke hadde satt det opp da!?
  Kjakji ❤

 2. Hei Karolinemor!
  Ja, hun er liksom litt merkelig om dagen, og skjønner ikke akkurat vitsen med å trene. Det jenker seg nok til etterhvert, tenker jeg.

  Hinderet sto ute i hagen. Du får ta ei lita treningsøkt med henne hvis du kommer fredag.

 3. Det er ikke mord på fredag heller, f*** ta den idiotiske fotballen, som tar over all sendetid… Argh..
  Men kanskje jeg kommer litt tidlig på kvelden, og trener litt med snusken! Jeg må jo teste det nye hinderet ditt 😉 Har du mere agility ting her hjemme nå, eller er alt på Låplassen?

 4. Kanskje det går noe krim på Nrk, Gjorde det ikke det forrige fredag, mon tro?

  Agility utstyret mitt er her på Jar. Vi kan bare sette det opp. Kanskje det er morsomt for Fant og Ebbie å trene litt annet enn lydighet?

 5. Ja det synes de sikkert 😀 Da kan jeg komme en liten tur å trene litt med dere 😀 Jippi, kombaja! 😉
  Tv2 viser Arr i sjelen på lørdag, men den tror jeg vi har sett sammen, hørtes litt kjent ut… Skal sjekke på de dvd coverene jeg har… Tror dette er den episoden vi hadde litt startproblemer med, at den bare hang seg på samme sted hele tiden.. 😛

 6. Hei!
  Hi hi , vet at plenen er klippet.
  Er det ikke kjekt med hinder i hagen?
  Vi må trene ruta, det er så gøy atte! Tia løper så hun høres ut som en hest.
  Gleeeeeeder meg så til ferien vår, hurrraaaaaaaaaaaaaa!!

  Birgitta

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.