Æsj, altså!

I ettermiddag har jeg funnet ut at gresspollenallergi og lydighetstrening IKKE passer så veldig godt sammen. Jeg hadde store planer om litt trening i ettermiddag. Etter utallige nysetokter, rennende og tett, nese, kløende øyne, hodepine og en sliten og kraftløs kropp, ble det dessverre ikke noe av. Men i morgen, DA er nok alt så mye bedre – trur eg!!!

Høst og vinter, derimot, DET er mine årstider, det!! Det smitter kanskje over på Ebbie, også??

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Æsj, altså!”

 1. Ja da er du i slaget mamma, på den årstiden jeg bare har lyst til å sove bort, og å ligge inne under pleddet og kose meg! 😛
  Bra vi er forskjellige! Skjønner at det er slitsomt med den allergien, du får jo ikke gjort det du vil… 😦
  Også nå som det er så fint for deg å gå i skogen og andre steder du liker. Om vinteren er det jo så glatt, og da blir jeg jo redd for mammaen min! ❤ Nei ikke så lett det der…
  No ska e legge me, ska tidlig upp imørgo, så e kan reise heimat fra jobb litt tidlig på dagen! 😉
  Søva gøtt, me svallast imørgo! Nattakjakji ❤

 2. Koselige bildet 😀
  Synd å høre at du er allergisk. Håper alt blir bedre imorgen.. hvis ikke, hva med å trene på en strand nær sjøen med vind i pelsen? God helg!

 3. Hei!

  Tusen takk for kjempefin sommerfest!! Var så koselig å være sammen dere alle 🙂 Og Ebbie er så herlig jente, snill og god, og veldig enkel å ha å gjøre med. Koselig at Fant fikk en tur med mor etter festen 🙂 Det fikk Dennis og mamma og 🙂

  Vi ses!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.