Snart reiseklar!!

Nå nærmer det seg ferie noen dager og konkurranse i Sverige. Birgitta og jeg reiser torsdag formiddag og vi skal virkelig kose oss noen dager. Vi har leid oss ei fin hytte i Uddevalla, ca en halv times kjøring fra der vi skal konkurrere lørdag kveld. Hjemreise er søndag.

Det viktigste for meg disse dagene, er å slappe av, trene med Ebbie og kose meg med Birgitta og hundene. Jeg må jo innrømme at det store som skal skje er konkurransen med Ebbie, men jeg er egentlig ganske avslappet i forhold til det. Hehe… NÅ ihvertfall.

En våt Fanteramp har sprunget etter småfugler som flyr og erter han langs vannkanten. Han måtte derfor holdes litt i ro og gå i bånd. Ellers hadde jeg ikke fått han med meg!

Jeg har aldri i mitt liv konkurrert med hund før, og er egentlig ute etter å kjenne på hvordan jeg liker det, og å se hva Ebbie synes om settingen i ringen. Jeg skal altså både lære og høste erfaring, så får jeg se hvordan det blir til slutt. Jeg ønsker jo såklart at vi skal klare oss ganske så bra, men Ebbie er den samme gode hunden etter konkurransen som hun var før. Jeg håper at vi kommer til å like det, slik at vi kan konkurrere mere. Det er så morsomt å ha noe å trene mot! Bare ikke jeg blir så nervøs at jeg får «fiskepudding-bein» og glemmer øvelsene helt.

Okkidei, da sier jeg «ha-det»  så lenge, og ønsker dere alle noen fine sommerdager her hjemme.

Bildet er fra turen i dag. Ebbie koste seg ved Maridalsvannet!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

5 kommentarer om “Snart reiseklar!!”

 1. Masse lykke til og god tur. Gleder meg til å lese om hvordan dere har hatt det og hvordan det har gått 🙂

 2. Jeg er litt misunnelig, tipper dere kommer til å ha en superfantastisk tur. Neste år blir jeg og Silje med, for da er vi rike som guder eller noe sånt hehe. Tror du har en veldig sunn innstilling til dette med å konkurrere, så det kommer til å gå veldig veldig bra 😀 Vi heier skikkelig på dere 😀

 3. GOD TUR til dere begge, kos dere masse masse!! Lykke til i ringen, men kjenner jeg dere rett, så går det SÅÅÅ bra med dere alle! 😀

  Søte lille pomsen på fuglejakt! Og Ebbie som står å ser seg rundt! De er herlige, de to hundene der! 😀

  Birgitta: Ta MASSE bilder av mamma i ringen for meg! 😉

  Gleder meg til å lese om dagene deres på tur! Klem

 4. God tur og lykke til Hilde:o) Gleder meg til å høre mer om både turen og konkurransen. Også gleder jeg meg selvfølgelig no’ innmari til å se deg på Tjøme snart:o))

  Kos dere!!!!!

 5. Tusen takk, alle sammen.

  Silje og Marie: neste år leier vi nok 2 hytter, ja!!

  Karoline: jeg skal sende deg mange meldinger underveis, og så håper jeg at jeg får oppdatert bloggen en gang eller to, også.

  Gry: Takk for det. Det er jo ikke SÅ lenge til jeg kommer til Tjøme. Det gleder jeg meg også veldig til. Hils Mie så masse fra meg. ;-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.