Granfos torsdag kveld!

Formiddagstur i Maridalen, deretter noen timers jobb mens hundene ventet i bilen. Jeg har en kald og god parkeringsplass i et garasjeanlegg ved butikken, derfor kan jeg heldigvis ha med meg Fant og Ebbie på arbeid. Fant har vært med meg i bilen helt siden han var 8 uker gammel og vil heller være der enn alene hjemme. Ebbie vil det hun også, derfor fungerer dette veldig bra for oss. Når jeg er ferdig med kontorjobben min, lister jeg meg bort til bilen, og da ligger de såå fint og sover.

Det ble en kveldstur på Granfos (ja, det skrives faktisk bare med en s)  i kveld. Vi gikk til fossen en liten tur

deretter til dammen, hvor Fant måtte snuse veldig i noen hekker. Der hadde det helt sikkert vært fugler av et eller annet slag.

Ebbie og jeg trente «dekk under marsj». Her har jeg gått ifra henne, vendt meg om og er på vei tilbake til henne.

Deretter ble det «stå under marsj», mens Fant trente på «RO»

før vi gikk tilbake til bilen og tok ei lita treningsøkt, der også. Lineføring/fri ved fot lekte vi oss litt med. Jeg sprang rundt i ring, fram og tilbake, mens Ebbie måtte jobbe for å holde posisjonen. Etter denne leken, gikk vi et lite lineføringsprogram, og da var hun helt på nett. Et par glipper, men nå virker det som om hun synes at øvelsen er litt morsommere – heldigvis.

«Innkalling fra» sitt gikk greit. Litt dårlig fart og  skjeiv innsitt, men det er noe som går ann å trene på. Fant trente på det samme, men han har liksom ikke samme «driven» som Ebbe-Lure-mor har. Ikke så rart, egentlig. Jeg synes det er viktig at han allikevel får trene litt, og prøve å konsentrere seg. Lydighetstrening er viktig for fuglehunden Fant, også.

I helga skal jeg på hyttetur med tvillingsøstra mi og storesøstra mi. Det skal bli koselig. Fant og Ebbie skal ha hundevakt. Karoline og Martine skal passe på Ebbie og Fant. Det skal bli godt å ha ei helg uten hunder å ta hensyn til, også. Andreas koser seg også veldig med Fant om dagen, og tar han gjerne med en tur til Bygdøy. Jakthunden Fant, koser seg både i skogen, på Majorstua og blandt badegjester, han.

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Granfos torsdag kveld!”

  1. Så flink pomsen er til å trene på ro. 🙂
    Han satt og lå så fint i bakgrunnen. Og snusken er så søt, hun smiler til deg på det ene bildet der hun ligger og du er på vei tilbake til henne! 😀

    Kos deg i helgen mamma! ❤ Jeg kommer hjem til snusken etter jobb å går en tur med henne. Kanskje sammen med Andreas og lille pomsen! 🙂 Så klarer hun seg hjemme med Andreas og Martine til jeg kommer å skal gå til Østernvann med henne på lørdag! 😀 Blir nok en tur dit på søndag også, og en liten tur på jobben tenker jeg! Hun har jo fullt utstyr bak i bilen min! 😉
    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.