Gode dager!

Ja, det har vi virkelig hatt på Solbu noen dager nå. Det er blitt mange turer, både i området rundt hytta og langs Tunhovdfjorden.

 

Vi har kombinert det med noen spor hver hver til Fant og Ebbie. Litt vekslende hvor vellykket sporene har vært. Lørdag gikk vi feks sporene da det var veldig varmt og tørt og sporene til F og E hadde mange vinkler. Det ble litt høy nese og trøtte hunder, men jammen kom de i mål, begge to.

Vi har vært en tur på Geilo, vi har gått tur rundt Pålsbudammen, vi har hatt besøk og vært på besøk. Jeg har lest den siste boka av Liza Marklund (- jeg elsker å lese hennes bøker) og jeg leser også litt faglitteratur.  «Lyckas på tævling. Tævlingspsykologi och mental træning for hundesportare» av Niina Svartberg. Den boka kan virkelig anbefales!

 

Jeg har allerede henta mange tips om både det å konsentrere seg, å  finne riktig spenningsnivå, hva jeg kan påvirke og ikke  – på konkurranse, osv. En ting er å ha lest det, en annen ting er det å praktisere det. Allikevel har jeg fått svar på endel ting og har fått noen tips som jeg skal ta med meg når vi skal til Sverige i slutten av mnd.

Ellers leser jeg også andre hundebøker. Spesielt godt liker jeg bøkene til Inki Sjøsten og Niina og Kenth Svartberg. Det er veldig greit å ha flere måter å løse de praktiske øvelsene på og å ha flere måter å komme i «mål» på. Det er dessverre ikke blitt så mye lydighetstrening de siste dagene, men kanskje det gjør sitt til at både F og E er litt mere ladet når vi nå går igang igjen med lydighetstreningen igjen.

Lørdag gikk jeg og hundene en times tid for å møte Arne. Han kom fra Jar på kvelden, og reiste til Jar igjen nå, søndag kveld. Han jobber mye nå og det blir litt lengre dager enn vanlig (og de er jo lange nok fra før). Hans stedfortreder på butikken har fri, og da blir det lange dager og jobbing hver helg.

Etter planen skulle jeg reise hjem til Jar mandag formiddag og opp hit igjen onsdag. Jeg har nemlig to privattimer torsdag og et lite treff på Låplassen fredag ettermiddag. Etter å ha kikket i avtaleboka mi nå i kveld (heldigvis, må jeg nok si…. ) ser jeg at jeg har satt opp en privattime onsdag, også. Derfor blir jeg nok her på Solbu hele denne uka. Fredag håper jeg at noen kommer på SOMMERTREFFET på Låplassen, slik at vi får trent litt og skravla litt. Jeg vet at noen har meldt sin ankomst og det synes jeg er kjempefint. Det er plass til enda flere!! 

Er det noen som skal på trening tirsdag på Gol (Hallingdal Hundeklubb)? Nå har jeg jo mulighet til å trene der. Jeg tar meg nok en tur, tenker jeg!

Ja, Fant har jo gravd litt under båten igjen da…..

HA EI FLOTT UKE, ALLE SAMMEN!!

 

 

 

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Gode dager!”

  1. Fant, Fant, Fant…Han er gossin uansett,han! Han har de mest sjarmerende ørene jeg har sett. Og DEN snuta og den tunga…
    Tirsdag har jeg fri, og skal etter all sannsynlighet passe en liten lappis-valp! Men det går rykter om stor aktivitet på Glitre på disse tirsdagstreningene, og det er flott! God tur.
    Og kos dere på Solbu!

  2. HAHAHA, søte lille pomsen vår!! 😀 Han er sååå god han! Tenk som han har kost seg under den båten. Luktet mye rart som vi hverken kan se eller høre… 😛

    Dere kommer dere aldri hjem dere 😛 Hihi, men til uka MÅ dere bare komme hjem. For da er det noen som har bursdag, og det er noen som har bursdagsoverraskelser til deg her hjemme! 😉 😀 😛

    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.