En kjempefin tur!

I dag pakka jeg sekken og begav meg ut på tur. Ikke bare en rusletur, men en litt lengre tur. Vi ble borte i ca 4 timer og var trøtte og slitne da vi kom til Solbu igjen. Akkurat slik det være! Det var et aldeles nydelig vær å gå tur i. Akkurat passe varmt og ei sol som skinte fra nesten skyfri himmel.

Vi gikk forbi Tunsen først. Her var det blomster i fleng på jordet og sauer som gikk og beita langs kjerreveien.

Etter en stund måtte vi ta en liten rast. Til og med Fant klarte å hvile littegranne nå. Her er vi nesten kommet til Ulerud (for de som er kjent i området) og vi sitter og ser utover Tunsenvannet.

Sist jeg var her oppe, var Marko med meg. 

Vi gikk opp til et vann som heter Langevann. Ca to timers tur fra Solbu. Her kom minnene fram igjen. Sommeren før Fant kom til oss, overnattet Arne, Marko og jeg her oppe, og da bugnet det av multer så langt øye kunne se. Vi plukket i alt vi kunne plukke i, plastposer, kjeler, termos etc. Vi hadde nemlig ikke drømt om at det skulle være såå mye multer i fjellet.

Marko sov så godt i teltet vi overnattet i, og gikk ingen steder. Jeg hadde mista båndet hans på veien inn hit, men det trengte han ikke, snille gutten. Han var bare rundt oss og lot andre som kom inn til Langevann, være i fred. Jaja, det var egentlig godt bare å sitte der sammen med Fant og Ebbie og la tankene vandre.

Vi hadde en siste stopp ved Buvatn. Det gjør noe med en det å sitte slik å se utover et stille vann og ha Fant og Ebbie omtrent i armkroken.

Vel hjemme igjen var ungene trøtte og slitne, og jammen har de sovet siden. Nå skal de få litt kveldsmat og så skal jeg ta ei lita lydighetsøkt før vi tar helt kvelden.

Tilslutt en liten hilsen til Caroline og Karoline på Kokkerudåsen. Hehe…. ❤ ❤

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

3 kommentarer om “En kjempefin tur!”

  1. Så fine bilder fra en fin tur idag! 😀 Også så koselige minner fra turen med Marko «gvarken» vår! ❤
    Kjenner igjen vannet på hytta, alle de steinene i vannet gir meg minner… Den skumle grunna midt på vannet, og de stedene det bare plutselig dukker opp steiner og sjøgress fra intet.. 😛
    Har du badet i år da? Hvor mange grader er det i vannet tror du?

    Der kom hilsenen ja 😉 Vi begynte å lure om du hadde glemt å oppdatere bloggen, da du koste deg for mye på hytta… 😛
    Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.