Tur og trening!

Onsdag og det er blitt både jobb, turer og trening. Martine hadde fri i dag, og hadde spurt om ikke Fant kunne være sammen med henne. Hun elsker å gå tur med «ville-fanten» og ser humor og glede i det å gå tur med han. Han er høyt og lavt når han går på tur, skikkelig slitsom å gå tur med. Men, han koser seg, og det er det viktigste. Finner han en fjær, bærer han den med seg hele turen!

Ebbie ble med meg på butikken og kontoret. Vi gikk en god tur rundt på Stilla og slappet litt av på en benk ved badedammen før jobb. Ebbie satt stille og slappet av, kikket bare på mennesker, unger og hunder og er veldig grei å ha med seg.

Hun tok en enkelt dekk utenfor butikken. Her var det mange forstyrrelser. Kunder som gikk forbi henne, biler som parkerte og reiste igjen, en hund som sto i nærheten og kunder som slo av en prat med meg. Hun var kjempeflink, lå stødig og godt, ble belønna innimellom og fikk mye ros. Yess!!

Her ligger hun egentlig ganske alene. Jeg flytta henne nærmere inngangen etterpå.

Vi kjørte også en innkalling, en stå u. marsj og en dekk u. marsj. Det er litt varmt og jeg merker at hun er litt laber og at hun ikke går med så høy intensitet som jeg vet hun kan. Jeg er jo ikke så glad i varmen, jeg heller da, så jeg skjønner henne godt.

Hun var alene på kontoret mens jeg jobbet litt nede i butikken. Helt stille lå hun og ventet da jeg kom opp igjen. Det er ingen sak å ha en slik hund!!!

I kveld møtte vi Birgitta og jentun hennes for å trene litt. For Fanterampen er det ikke lett å ha fokus nå, stakkars. Det er nok litt for mange lukter ute, derfor får han mest gå og snuse og kose seg på den måten. Her lurer han på om det ikke snart er på tide at skola starter igjen?

Ebbie trente litt lineføring, innkalling og dekk u. marsj igjen. Nå hjalp jeg henne ned når hun dekket, for hun er litt for treg når hun dekker og legger seg litt skjevt. Apporteringen går fortsatt greit.

Det siste vi gjorde, var at Birgitta kommanderte meg. Nå var Ebbie litt sliten og hadde ikke den helt store energien. Hun gjennomførte de fleste øvelsen på en grei måte, og Birgitta ga henne en 10`er på tannvisningen. Jeg har litt jobb igjen, men vi er på god vei, tror jeg!!

Mandag kommanderte Birgitta meg på lineføringen også, og da var jeg kjempefornøyd med Ebbie. Det ER kjempemorsomt å trene, synes jeg!!

Jeg må bare legge inn et par bilder av Fanterampen fra hytta. Vi sykla en tur på søndag, og da var Ebbie sammen med Arne på hytta. Det likte hun kjempegodt. Hun er bare sååå glad i han!

Lørdag kveld gravde Fant et kjempehull og gravde seg langt innover ved grunnmuren på hytta. MUUUUS!!! 

 

Klokka tolv på natta, mens jeg så på mrs Doubtfire, måtte jeg kaste han rett ut i Buvatn slik at han skulle bli litt rein før vi skulle legge oss. Jeg behøver ikke å fortelle dere at det var et lite hjertebarn som sov lenge og godt søndag morgen.

5 tanker på “Tur og trening!

 1. HURRA FOR DEG SOM FYLLER DITT ÅR, JA DEG VIL VI GRATUELERE!!
  GRATULERER MED DAGEN, VERDENS BESTE MAMMA! ❤ 😀
  KJEMPE GLAD I DEG!

  Fine snusken på tur med mammaen sin! Så flink hun var til å ligge alene utenfor butikken, med alle de forstyrrelsene! 🙂 Ingen sak, med en så snill og flink hund! ❤
  Også er det lille pomsen jånne, og storesøster Martine da. Hehe, de er sååå gode sammen! 😀 Han har hatt en herlig dag med Martine idag han da, mens dere andre har vært på jobb…
  Blir nok ingen sak for dere å konkurrere, så flinke som dere er! Også så deilig med litt hjelp fra Birgitta!

  Nå må jeg pakke ferdig til Side, endelig skal vi reise. Nå har jeg telt ned leeenge…

  Klem fra meg

 2. Elsker bildene av pomsen som graver og der han sitter ved sykkelen. Noe spennende må han vel se, han er jo så stram i den lille kroppen sin…

 3. SKVÆÆÆK! Hadde du bursdag i går Hilde??? Gratulerer masse med gårsdagen!!!!!

  Har dere elektrisk sykkel? Jeg innbiller meg at de ser ut som sykkelen du har tatt bilde av nemlig:o)

  Flinke Ebbie og lure Fant. Det var jammen litt av et hull (han gjør tydeligvis ikke «halvveis» jobb den gutten din:o)

  Gleder meg innmari til å se deg på lørdag!!!

  Stor klem

 4. Gry: Mamma har bursdag idag 22 juli, bare jeg som skrev på bloggen hennes litt over 00 i natt. 😉 Ser at kl er stilt feil her inne…

 5. Hei igjen Gry.

  Takk for bursdagshilsen på mobilen i dag!!!
  Sykkelen er ikke elektrisk, den ser bare slik ut. Alle som ser den, tror det samme som deg. 😉 Det er et slags bagasjerom bak setet, med en liten veske inni som jeg kan ta ut og bære med meg.
  Ganske så smart, egentlig!

  Ja, nå er det ikke lenge til lørdag – og jeg gleder meg like mye som deg.
  Jeg skal tenke masse på deg på fredag, og sende noen gode tanker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.