Torsdagen vår!

Før jeg skulle på tur i dag, kom Martine til meg med denne flotte buketten. Den var fra Birgitta. Hun hadde gitt den til Martine i går, uten at jeg visste om det. En kjempeflott start på dagen. TUSEN TAKK, Birgitta. Web, web…..  😉

I dag reiste Birgitta og jentun hennes, Fant , Ebbie og meg en til Maridalen for å gå tur. Deilig vær og blide hunder og også to-beinte. Vi har det alltid koselig, Birgitta og jeg, og skravla går som bare det. Vi reiste hjemmefra kl halv 10 og var hjemme kl to.

Gjett hva vi fant i dag? Sopp!!! Herlige kantareller og piggsopp! Det er jo Birgitta som vet hvor soppen er, jeg glemmer det fra år til år. I dag fikk jeg en GPS av Arne, kanskje jeg kan plotte inn noen sopp-steder der? Jeg skal ikke ta dine soppsteder, Birgitta, jeg skal prøve å finne mine egne!!

En matpause hører med. I dag gikk vi til et sted det er lenge siden jeg har vært. Sist var faktisk med Marko og Nikoline, for min del, ihvertfall.

En liten pause på hjemveien, hører med.  Fant klarte faktisk å sitte i ro i dag. Både når vi hadde matpause og her. Han var så rar, han satte seg opp beina til Tutta, rulla seg rundt og flørta med henne. Han er en raring, altså. Tia koste seg også, selv om hun ikke er på dette bildet.

Karoline kom hit med Apollo og Romsais. De skal vi passe i 14 dager, mens hun er på ferie i Tyrkia. Det går så fint, så. Fant er roligere nå enn da de var her i fjor. Nå er han nok sliten etter turen i dag, men han har ikke stått ved grinda v. kjellertrappa og ropt opp til dem, der de står i loftetasjen vår.

Takk for besøket i dag, Inger og Birgitta, og presangene dere har gitt meg. Jeg setter stor pris på dere begge to. Karoline hadde bakt kake til meg da hun kom. Kake uten egg, for det tåler jeg ikke. Det smakte helt fortreffelig. Takk, jenta mi, og takk for gava, også! Martine og Andreas har også gitt meg gaver i dag, TUSEN TAKK, begge to. Av Arne fikk jeg en liten håndholdt GPS. Den elsker jeg, allerede.

Jeg har fått servert middag i dag, og nå sitter jeg godt i sofaen – og her skal jeg sitte resten av kvelden, kjenner jeg!

Takk for alle koselige hilsener til bursdagen min i dag!

Her er sopp-fangsten vår i dag!

2 tanker på “Torsdagen vår!

 1. Hei!

  Fant boblen!
  Bildene ble fine da!
  Lurer veldig på hva du fikk til middag?????
  Glad for å kjenne deg Hilde Matilde venninna mi!
  Birgitta

 2. Bra at kaken falt i smak mamma! ❤ kake må man ha på bursdagen sin!
  Arne og Caroline blogger litt i løpet av dagen, ligger alerede innlegg ute. FØlg med der, jeg skal prøve å blogge snart. Vet ikke om jeg rekker idag, men skla prøve.

  Er foreløpig uten bagasjen ennå, men har fått kjøpt meg en kjole og 2 hipstere/boksere. Bikini, håndkle og sko er også i orden, heldigvis. Det er jo det viktigste! 😉

  Kos dere med mine små! 😀 Og prøv å husk å ta ned bjellen til romsais når dere kjører bil med dem, så han ikke får den slengende i hodet!
  Kjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.