Kort innpå, bare…..

Jeg har det litt travelt i ettermiddag/kveld, derfor blir det bare et lite innlegg her i dag.

Tur på Bekkestua i formiddag med Martine, Fant og Ebbie. Fant er blitt så flink nå. Ingen reaksjon hverken på unger, voksne,små eller store. Jeg var innom på postkontoret mens Martine satt utenfor med «de små». Da kom det en eldre mann med en krykke og pratet med Fant. Han lurte på om han var en valp, for han så så barnslig ut. Mannen mente også at vi hadde mange morsomme opplevelser med han, slik en liten rampegutt (godt ment) som han var. Han sa flere ting om Fant også, som Martine nesten syntes var litt skummelt, egentlig. Han gjennomskuet Fant, gjorde han. Fant satt veldig fint og hørte på han, og brydde seg ikke i det hele tatt. Helt utrolig, egentlig. Ebbie hadde lagt seg ved føttene til Martine, og der lå hun rolig og stille og bare kikket.

Jeg la inn litt lydighetstrening utenfor Rema butikken på Bekkestua, mens Martine trente på RO med Fanterampen. Han klarte å sitte stille uten en lyd – ganske så lenge, til å være han.

Lineføring

Stå under mars. Her er jeg på vei tilbake til Ebbie.

Litt kosebelønning, hadde nemlig bare et par tørre frolic i lomma.

Dekk utenfor butikken

En dekk like ved inngangsdøra måtte vi også ha.

Vi tok også en innkalling som gikk kjempefint. Morsomt å se at hun greier å konsentrere seg så bra, og at hun kunne jobbe for så lite og egentlig dårlig belønning.

De ble ventehunder mens jeg var i butikken og jobbet litt. Etter dette, måtte jeg bare en tur i skogen og vi gikk derfor ned til Maridalsvannet. En tur på en times tid, tenker jeg. Litt sopp fant jeg også i dag.

Nå skal jeg planlegge lørdagen litt, og se på «Mord og mysterier» i kveld. Det blir en flott avslutning på dagen.

GOD HELG TIL DERE ALLE!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Kort innpå, bare…..”

 1. Så fine bilder fra dagen deres! Søte pomsen og Martine. Se så glad han er i storesøster! ❤ Lille rampen pomsen, man kan se det på han at han er en liten luring. Morsomt at han mannen gjennomskuet han… 😛
  Og flinke snusken som ligger pent på plass utenfor butikken! Så fint bilde fra maridalen. Ebbie som ligger å slapper av, og pomsen som ser seg rundt etter noe å gjøre tenker jeg… 😉

  Endelig er bagasjen på plass igjen, så nå er alt bare bra 😀 Imorgen får Arne og jeg 500 kroner hver av Ving, fordi vi har vært uten bagasje i over 24 timer. "Lettjente" penger…

  Håper du har en strålende helg der du er, husker plutselig ikke hvor du er nå. Tjøme?! 😉
  Kjakji

 2. Atte denne boble greia er dum a! Fant den til slutt!
  (DAGENS KLAGE)
  Veldig gøy å se dere på bekkestua! Kan vi ikke trene der sammen en kveld? Kan onsdag a? eller trene et annet sted så klart.

  Hilsen Ior

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.