Til mamma`n vår, Karoline!!

Kvitre, kvitre, plystre, pip!!!   😉  Vi har det bra, mamma, men savner deg jo, såklart. Fanterampen er med opp på rommet vårt hver morgen, og hjelper mommo med å skifte mat og vann til oss. Da hopper og spretter den vesle kroppen hans av iver. Vi er ikke redde for han, altså, selv om han er en skikkelig fuglehund. Han bare  smake litt fuglefrø, men så  må han hoste litt etterpå. De er jo såååå små, noen av de frøene vi får derfor setter de seg nok litt i halsen hans. Snusken er mye roligere, og gidder så vidt å se på oss. Det er egentlig greit, det!

Mommo plystrer og prater med oss, men det er ikke alltid at vi skjønner hva det er hun vil fortelle oss. Vi svarer henne allikevel, vi, slik at hun ikke skal bli lei seg. Hun mener det jo så godt!

Onsdag, mamma, har du bursdag!! Vi gratulerer deg såå masse med dagen, og håper at du får en flott dag! Om noen dager skal vi reise til Solbu, og det blir veldig bra. Litt forandring fryder, sier mommo. Apollo sender en spesiell hilsen til pappa Thomas: «når du en gang kommer hjem, skal vi ha gutteklubb på kontoret». Romsais vil egentlig bare ha litt bringebær å kose seg med, han!!

Litt kjedelig har vi det jo, fordi vi ikke er ute og får strukket på vingene like mye som vi pleier!

Men i morgen, DA skal vi ut og fly litt, en og en av gangen, med dører og vinduer lukket. Jihaaa!!

Nebbekos og mange susser fra gutta dine, Romsais og Apollo.

En kommentar til «Til mamma`n vår, Karoline!!»

  1. Sååå fine de er på bildene! 😀 Bra de har det bra! Og søte pomsen som er med å hjelper deg med å være fuglevakt! 😉 Han koser seg vettu, når han har skjønt at dette ikke er fugler han kan ta… 😛
    Blir nok deilig for dem med en liten strekk på vingene! 😀 Mye spennende å utforske inne på rommet til Andreas. Så kanskje du er så heldig å få høre litt kose/utforskelyder… 😉

    Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggere like this: