Uddevalla, ikke helt som planlagt!!

Birgitta, Tia, Fant, Ebbie og jeg, lasta oss inn i bilen min torsdag for å reise til Uddevalla. Det var veldig dårlig vær da vi reiste og litt vanskelige kjøreforhold. Men, vi kom oss fram til campingen etter å ha stoppet og handla noen nødvendige svenskevarer og kjørt feil en gang! Hehe, det pleier vi ikke å gjøre, altså. Regner med at det var kjørebeskrivelsen vi fikk som det var noe feil på.  

 
 

Klar for avreise. Godt å kunne kjøre en bil!!

Vi reiste selv om det var grisevær, og hadde ikke tenkt tanken egentlig, på at vi ikke skulle konkurrere. Vi pratet jo om at hverken Ebbie eller Tia var glad i regnvær, men optimister, det var vi. 

Vi koste oss ihvertfall fælt på kvelden. Hytta var liten, vi hadde jo bestilt litt seint, men med litt vin og godt selskap, koste jeg meg veldig på torsdag kveld. Hunden gikk så fint sammen. Fant som jo er en skikkelig vokter, var veldig rolig.  

Birgitta var tidligst oppe fredag morgen (som vanlig) og da hadde regnet stoppet opp. Hvis hun la godvilja til, mente hun at hun tilogmed hadde sett et lite snev av sola. Yess, tenkte vi og gikk en liten morgenluftetur med hundene, før vi spiste frokost. DA begynte det igjen, høljregnet!!! Nå begynte vi å lure litt på hvordan det ble med konkurransen på kvelden.

Etter mye fram og tilbake, sjekking av været på yr.no, bestemte vi oss og kastet vi inn håndkle. Det viste seg å være et godt valg – men ikke morsomt. Jeg var bare SÅ klar og hadde hatt en god følelse de siste dagene. Det regna skikkelig på hjemvei,  det var mye stygg kjøring og også ei ulykke på veien. 

 
 

Selv om jeg ikke vokter så fælt, kan det jo være greit å passe ihvertfall littegrann på mamma sin veske. Kan jo aldri vite....

 Nå er jo Tia verdens beste og flinkeste hund mht språk, derfor var det ikke nødvendig for Fanterampen å briske seg, egentlig. En deilig kveldstur før vi tok kvelden. Vi sovnet med regnværet trommende utenfor! 
 
 
 

Gjett hvem som har gjemt seg (gjort det helt selv, altså) inni dette pleddet?

 

 
 

Det er ganske slitsomt å være på camping, synes søsknene Eidal.
  
 

Litt regn, bare!
 
 
 
 

- og litt til !

   Tusen takk til alle for gode ønsker til denne konkurransen! Jeg skal ta dem med meg til neste gang!!

 

Arne kommer fra Tyskland i kveld. Han ringte meg da han passerte Uddevalla kl 18.00. Da var det skikkelig uvær der. Det hølja ned, blåste frisk og det var ikke vær til å være ute i. Det var egentlig godt å høre, for da fikk vi jo en bekreftelse på at vi hadde tatt det riktige valget.

Nå skal jeg inn og finne et par nye konkurranser å melde meg på. Kan jo ikke gi meg nå, synes jeg, når jeg legger så mye arbeid og glede i treningen med Ebbie!! Kanskje det er noe i at: «alle gode ting er tre».,

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

6 kommentarer om “Uddevalla, ikke helt som planlagt!!”

 1. Det var jo skikkelig kjipt at det ble så dårlig vær Hilde, også du som hadde «godfølelsen» og alt… Men det er jo ikke noen vits å tape på forhånd liksom – liker ikke Ebbie regnvær, så er det jo ikke noe moro å prestere heller. Så gøy med Fant, som tok livet ganske så med ro ift. voktingen sin, han så i allefall rimelig avslappet ut der han hadde tullet seg så godt inn i pleddet:o)

  Det har jo vært en koselig tur da, så da var det jo ikke bortkastet:o) Håper du finner noen nye utfordringer, vi følger med dere vet du:o)

 2. Hvor var Tutta? Var hun hjemme med Lefkos? For noen morsomme bilder. Søte pomsen som er kjempe våt og ligger å passer på veska til mammaen sin. Og er det lille Tia som har gravd seg inn i pleddet? 😉 Hihi..
  Så bra å se at hundene slappet så godt av på turen! 😀 Flinke hunder det ❤

  Idag kommer Nina hit til Side! 😀 ❤ Vi gleder oss alle sammen! 😀

  Kjakji

 3. Tutta var hjemme sammen med mormor, hun. Hun er ikke helt i form, stakkars, derfor var det best at hun fikk slappet av.

  Tenker det blr fint når Nina kommer. Det er vel noen som gleder seg ekstra masse, kan jeg tenke meg.

  Kos deg videre, jenta mi. I morgen reiser vi alle sammen til Solbu.

 4. Gode lille Tutta! Var nok best for henne sammen med mormor ja ❤

  Ja Harun gleder seg veldig! 😀 Han håper han får fri ikveld til å hente henne på flyplassen, hvis ikke må han sende en kompis 😉
  Nå legger jeg ut de siste bildene fra stranden igår, og etter stranden idag legger jeg ut bilder fra igår kveld 😀

  Husk å ta ned bjella til ROmsais når dere kjører bil da, så han ikke får den i hodet… 😉

  klem

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.