Mine «nye»planer høsten 2010!

CANIS, LYDIGHET TRINN 2.

Det er 7 praktiske treninger, fra 25. august. Momenttrening og stimuluskontroll. Her skal vi trene på lydighetsmoment fra kl.1 til elite. Vi skal trene på de momentene som Ebbie trenger hjelp med.

Litt av grunnen til at jeg har meldt meg på dette kurset, er at Ebbie skal trene med fremmede hunder, forstyrrelser og at vi skal pirke på detaljer i konk. treningen.

PÅMELDT HELGEKURS i okt.

«Leslie McDevitt, MLA, CDBC, CPDT is a Certified Dog Behavior Consultant through the International Association of Animal Behavior Consultants and a Certified Professional Dog Trainer.

Seminaret retter seg mot atferdskonsulenter, instruktører og andre som jobber med hunder – samt selvsagt til eiere av hunder som i enkelte situasjoner er stresset og/eller usikre og/eller utagerende osv.

Jeg er påmeldt som observatør, dvs. uten hund.

 

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Mine «nye»planer høsten 2010!”

 1. Trening er morro!!!!!Skynd deg hejm igjen så vi kan trene!
  Neida, tuller (bare litt)kos deg med Arne og hundene.

 2. Jeg iler hjem så fort jeg bare kan!! Ja, trening er kjempemorsomt – helt enig!!!
  Vi koser oss som bare det. Mie er også på hytta si og du kan tro det blir både latter og littegrann vin i glasset!

 3. Hei.
  Morro å lese om aktivitetene dine og ellers hva du finner på med hunder.
  Latter og vin er kjempetrivelig! Kos dere videre.
  Ses torsdag?

 4. Hei på deg Kristin!

  Så koselig at du er «innom» hos meg! Jeg liker å ha noen «hundeplaner» – noe å glede meg til!
  Jeg kommer på møte torsdag, så da sees vi!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.