Ny tur i Frognerparken!

Jeg kom hjem fra Solbu tirsdag ettermiddag, etter en liten stopp hos Inger Synøve og Nalle. Jeg måtte jo gratulere dem som ettersøksekvipasjer, må vite. Gratulerer igjen, begge to! Kjempemorsomt!

Det ble kontorjobbing til «langt på kveld» og slik går det når jeg tar meg en ekstra fridag på herlige Solbu.Onsdag gikk vi en liten luftetur i Maridalen, før hundene ble med som ventehunder i bilen. Jeg jobbet noen timer på kontoret, deretter bar det hjem for å lage glutenfri hjemmelaget pizza. Nam… nam…!!

Karoline kom hjem til Jar og sammen reiste vi til Fognerparken for å gå en liten kveldstur. Fant drar som en liten …… , for nå er det tydeligvis høysesong for duer, måker og gjess rundt i parken. Han er vanskelig å holde, ligger og drar konstant i båndet sitt og snuser absolutt overalt.

Ebbie går så fint og koser seg, hun går og kikker opp på Karoline men må hele tiden passe på hvor storebror og «helten» hennes, Fant, er . Hun må også opp på forkjellige fontèner for å kikke litt, det gjør jo Fanterampen.

Ebbie venter på en goddis!!

Vel hjemme ble det et griseøre og noen få (ja, de fikk IKKE flere, av hverken Karoline eller pappa Arne- jeg lover) godbiter, før de har tatt kvelden. Det skal jeg også gjøre nå.

Ingen hundetrening i dag, bare tur og kos, altså. Litt all-right det også noen ganger.

🙂  TAKK FOR KOSELIG TUR, JENTA MI!!!  🙂 

Her kommer bildene du spurte etter, jenta mi.

Eller kanskje var det dette du ville ha?

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

4 kommentarer om “Ny tur i Frognerparken!”

  1. Tusen takk for en veldig koselig tur idag! ❤ Men du glemte jo å legge ut det bildet av pomsen og meg bak den statuen, både det med hele statuen og det med bare oss som titter frem… Vil du sende meg på mail, eller legge ut her, så kan jeg lagre de 😉
    Fine bilder fra turen, og pomsen var virkelig på jakt idag. Overalt, hele tiden… Slitsomt for han enkelte ganger. Det blir som du sa bedre for han i vinter, når det er litt snø oppå luktene overalt…
    Kjakji ❤

  2. Åja, de bildene glemte jeg. Skal legge de ut nå, jeg.
    Ja, det er slitsomt for vesle hjertebarnet vårt. Det var ikke enkelt å få han til å sitte i ro i dag, stakkars. Han roet seg etter en stund her hjemme, og nå ligger han (og Ebbe-lure-mor) rett ut og sover. 🙂

  3. Å nei mamma, jeg skjønner ikke hvordan du kan si at de får godbiter av meg og pappa. Det har ihvertfall ALDRI vi hørt noe om… 😛 Hihi..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.