Liertoppen, Maridalen og Ramstad!

Er det rart at jeg elsker bilen min, sier jeg. Den tar meg omtrent «jorden rundt». I dag har jeg og hundene vært på alle disse  stedene + at jeg har vært på butikken og jobbet noen timer i tillegg.

Her er gjengen som trente Freestyle/HTM på Liertoppen mandag. Pause er også viktig, vet dere!

Jeg møtte Merete og Mia

Nina hadde med seg både Jack og Litten i dag. Her er det Litten som trener litt. Han er en blandingshund på over 12 år. Han ville gjerne jobbe, og å sitte bamse, gjorde lykke!

Ebbie og jeg trente på «FRONT».

Vi trente på «åttetall» mellom beina mine.

Vi trente slalom mellom beina.

Vi trente litt på «høyre». Jeg rygger og hun går framover.

Vi trente «venstre» også.

Vi trente litt på poteløft, også. Det går framover, det også! Vi har jo akkurat begynt!

Ebbie detter noen ganger litt ut, og demper under trening. Det har med forstyrrelsene rundt henne å gjøre. Godbitene er ikke gode nok da, men ballen er litt bedre. Jeg avsluttet med litt lek i dag, da var hun litt mere «på».

Hvis dere lurer på hvem som har tatt bildene, dukket nemlig denne bestevennen og eldstebarnet mitt opp. Hun var på jobb i nabolaget og stoppet for å hilse på oss. En kaffekopp ble det også tid til. Fant og Ebbie ble elleville da hun kom!

Hvis dere tror at jeg har glemt Fant, har jeg ikke det altså. Han gikk en tur før trening og fikk ei treningsøkt før de andre kom. Han lufta seg litt mens de andre trente og da jobbet vi med bla ro og kontakt. Etter treningen reiste vi til Maridalen og gikk en tur på noen jorder og i skogkanten der. Gjett om Fant koste seg. Mus og fugler dukket opp overalt. Her er han dypt konsentrert. Det kom nemlig ei mus springende!

Etter noen timer på kontoret, med butikkregnskap og litt forberedelse til kurset jeg holder tirdag kveld, reiste vi rett til Karoline og så gikk vi tur rundt Ramstad Skole. Det er alltid godt med et par ekstra hender når Fanterampen går tur i bånd. Han drar nemlig som 10 Ebbier og er helt «fjern». Han var så opptat av å snuse, at han ikke merket at han plutselig sto omtrent oppi en annen hund. Ingen reaksjon fra Fant sin side, heldigvis. Her er bestevennene samlet. Et lite sekund, ihvertfall!

Nå lader vi opp på sofaen til en ny, og forhåpentligvis, like god dag!

Et lite bilde tilslutt. Dette ble jo rene bildebloggen! Martine flytter i disse dager hjemmefra. Veldig godt, men også sårt og sentimentalt på samme tid. I dag tidlig kom hun hjem og da ble det kos på sofaen med Fant – en laaang stund. Hun kommer til å savne han veldig, og at det er gjensidig – er helt sikkert. Det er godt at hun ikke flytter så veldig langt bort fra oss.

2 tanker på “Liertoppen, Maridalen og Ramstad!

 1. Lille jånne gutten til Martine! ❤ De er bestevenner og sjelefrender de! 😀

  Her var det mange fine bilder! Skjønner at dagen din har vært perfekt! Jeg sier takk for idag, føles nesten som at jeg har vært med på hele dagen… 😉
  Alltid koselig å gå tur med dere, og å leke med snusken og være på fuglejakt med pomsen "la pomp"!! 😀 ❤

  Nå skal jeg se ferdig sex og singelliv, me svallast mompen min! ❤ Nattakjakji

 2. Ha det fint, jenta mi. Du har jo vært «innom» oss flere ganger i dag – det er alltid veldig koselig!

  Me svallast, ja! Ebster har akkurat lagt seg sammen med pappa, nå skal Fant og jeg også trekke oss tilbake. Søv gøtt frå uss her heime.
  Nattakjakji attende!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.