Ebbie ønsker velkommen til Solbu!

Denne helga får Ebbie og jeg storfint besøk på Solbu. Inger-Synøve og Nalle, Camilla og Dimma og Gry og Milli kommer nemlig fredag. Vi skal kose oss med god mat og drikke,skravling, hundetrening av ymse slag og bare ha det bra sammen, hele helga!

Ebbie og jeg kom til Solbu torsdag ettermiddag, det var et flott og klart høstvær og det ble en fin kveldstur på oss. Fant er hjemme sammen med Martine. Det er det beste for han og også for meg.

Det er flott på fjellet nå.

Go`jenta Ebbie!!

Kjør forsiktig Gry og Camilla. Inger-Synøve skal bare kjøre “sjarmør-etappa, hun! Da sees vi fredag! Jihaa, det skal bl sååå bra.

VELKOMMEN TIL FJELLS  JENTER OG NALLEMANN!! Han blir nemlig den eneste hanen i kurven!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

7 kommentarer om “Ebbie ønsker velkommen til Solbu!”

 1. Å, her var det mange fine stemningbilder! 😀 Kjenner at jeg faltisk savnet hytta nå… 😉 Skikkelig ordentlig fint høstvær på disse bildene, håper dere får det sånn hele helgen!
  Kos dere masse, gleder meg til oppdatert blogg! 😉
  Suss snusken fra storesøster!
  Kjakji ❤

 2. Hei sveis!
  Vi gleeeder oss masse til å komme opp til dere på hytta, for ut i fra bildene dine ser det utrolig vakkert ut der oppe. Må bare si at Ebbie er nyyydelig på profilbildet!!

  Vi skal kjøre så forsiktig , så forsiktig….Ses i morgen! 🙂

  Mange, mange klemmer fra Camilla og Dimma

 3. Åhhh, jeg gleder meg så! Det er nesten uvirkelig, men endelig blir det reunion 🙂 🙂 🙂 Det er meldt topp vær attpåtil! Akkurat som ifjor. Det er nesten for godt til å være sant. Tusen takk for at du fant på dette her 🙂

  Vi skal huske på apport-pinnen 😉
  Klemz!

 4. Vi gleder oss Hilde!!! Enda mer nå etter å ha sett de flotte bildene dine:o)

  Apportpinnen ja….., bare å begynne å lete tror jeg;o)

  Vi skal kjøre pent og rolig, har jo verdifull «last» må vite, med lille Milli baki der.

  Ha en flott dag til vi sees i ettermiddag:o)

  Stor klem

 5. Så flott det er hos deg!!!! Nå må dere kose dere masse, vel behøver kanskje ikke å si det. Det klarer dere med glans!!! Pass på det «rød», ikke for mye da blir det dårlig med trening. Hi-hi….

  Ha en riktig knallfin helg!!!!

  Klem fra meg og Charlie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.