Høsten – den kom brått!

Jammen er det nå blitt høst her på Solbu. Mandag da jeg reiste til Jar igjen, var det fortsatt seinsommer. Da vi kom hit torsdag kveld, hadde plutselig lauvet skiftet farge og trærne begynte faktisk å bli litt bare.  Forrige helg var det fortsatt sommer her – ja, det går fort når det først setter i gang.

Fredag gikk vi en deilig tur. Det var ender i Buvatn og Fant fikk omtrent «dånedimpen». Jeg har aldri sett at han har svømt før, men nå ble det faktisk noen svømmetak på gutten. Her står han på en stein og speider etter meg og Ebbie. Han var kjempeflink og kom etter oss da vi gikk.

Ebbie og Fant lekte og koste seg sammen.

Nå blir sauene hentet fra Buvatn og jeg blir så glad når jeg ser det. Det beste er at jeg vet at nå skal de hjem til trygge omgivelser. De skal bort fra veien og gærne sjåfører bla. Her er nemlig 4 sauer/lam kjørt ihjel de siste ukene. Da kjenner jeg at det gjør vondt langt inn i hjerterota!

Noen bilder fra høstfjellet.

Ellers trener Ebbie og jeg på leksa vi har fått på konkurranselydighetskurset. Vi skal ha «sitt» og «dekk» på stimuluskontroll til neste onsdag. «Stå» gikk jo kjempebra forrige onsdag, derfor jobber vi ikke med den. I tillegg skal jeg finne ut hvilke moment jeg vil trene på neste ondag, derfor er jeg også i tenkeboksen på den biten.

Jeg startet opp høstens Hverdagslydighetskurs på Nesbyen Hundeskole i dag, og det var kjempekoselig – som vanlig! Regn og grått vær la ingen demper på treningen. Vi satt under tak i et rom på låven og varmet oss med kaffe, teori og prat. Tida gikk egentlig altfor fort. I morgen skal vi møtes til trening igjen, og det gleder jeg meg til.

Nå har jeg tent i peisen, stearinlysene er tent, boka er funnet fram og jeg skal nok kose meg med et par glass vin i kveld, også. Livet er godt, dere!

3 tanker på “Høsten – den kom brått!

  1. Å, søte lille pomsen! Et fint bilde av lille gutten, som koser seg på boblende jakt i vannet etter ender… 😉 ❤ Flinke gutten som er blitt så flink til å følge med på hvor dere er! 😉
    Og fine snusken, må jo være med pomsen overalt. Ble jo litt overrasket av at hun gikk rundt i vannet, hun som ikke liker vann… 😛 De er sååå søte når de leker jaktleken sin.. De smiler begge to! ❤
    Kos dikkon! Kjakji

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.