Rally-lydighet og feltsøk kurs!

Denne helga skal Ebbie og jeg på et nybegynnerkurs i Rally-lydighet (gå inn og søk på youtube). Det er en ny hundesport (kom til Norge i 2005) jeg hatt lyst til å prøve lenge. Jeg meldte meg jo på et kurs i mai mnd., men dette ble avlyst pga. for få deltagere.

Nå er det litt travelt for meg om dagen:  kontorarbeid, 2 kurs på Jar og 1 på Nes (det betyr pendling), Ebbie og jeg går på kurs onsdagskveldene (hvor vi har lekser!) og så prøver vi å få til freestyletreninger med en gjeng, men dette kurset bare MÅ jeg få med meg!

Ellers er det ledig plass på et helgekurs i feltsøk i begynnelsen av november som jeg lurer litt på. Ebbie er jo flink til å apportere og glad i å springe og å lete etter ting, derfor er nok dette midt i blinken for henne og meg. Feltsøk hører med i de høyeste klassene i bruks, men kan jo også benyttes som en morsom aktivitet.

Det er sååå morsomt å ha Ebbie. Hun er så ivrig og flink til å trene og blir villig med meg på alt jeg har lyst til å lære! Hun har vel strengt tatt ikke noe valg, egentlig.    ,-)

Nå må vi lade opp til morgendagen. Tirsdag er det nemlig kontorarbeid, en privattime,  hårklipp (endelig – herlig) og to hverdagslydighetskurs på kvelden. Nok en god dag, altså!

4 tanker på “Rally-lydighet og feltsøk kurs!

 1. Stå på, Hilde og hundene 🙂
  Du og Ebbie har det like moro, det er jeg sikker på.
  Feltsøk høres også innmari moro ut! Men gleder meg i første omgang til å høre om hvordan dere syns rally-lydigheten er. Setter du opp ett slikt kurs på Nes en gang, blir vi med!
  ps.vi tar gjerne ett feltsøk kurs også 😉

  Ha en fin dag imorgo! Hels ungan 😉

 2. Du er bare hjemme for å sove du mamma… 😛 Hehe, alltid opptatt! Må jo booke deg en hel evighet før man skal noe.. 😉
  Så morsomt at du endelig fikk bli med på det kurset, høres veldig spennende ut! 😀 Kanskje jeg bli med dere, må bare se hvor sliten jeg er. Har jo ikke hatt fri på snart 2 uker. Så deilig med en fridag å sove litt lenge på.. 😛

  Kjakji ❤

 3. Dette høres spennende ut Hilde, så dette gleder vi oss til å høre mer om:o) Kanskje et rallylydighet eller feltsøk -spa hadde vært noe;o))

  Håper du ikke er for sliten etter dagen i dag. Hils til Fant og Ebbie fra oss:)

 4. Ja, kanskje det blir Rally-lydighetskurs på Nes til våren. Det ser ihvertfall innmari moro ut, håper det svarer til forventningene mine.

  Karoline: det er litt travelt for meg i perioder. Mine kurs og kurs jeg går på har liksom en tendens til å «klumpe» seg litt sammen! Det hadde vært kjempekos hvis du hadde blitt med. Du kan jo komme litt seinere på dagen også, vet du!

  Gry: Jaaa, Rally-lydighet spa, det hadde vært noe, det. Spa har liksom fått en ny mening for meg, etter at vi hadde spa helg på Tjøme!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.