Liten oppdatering, bare!!!

Mandag: startet med kjedelig husarbeid. Deretter tur i Maridalen, hvor Fanterampen holdt på å bli påkjørt fordi han sprang etter en fugl rett ut på veien!!! Høyt blodtrykk på mor, kan jeg trygt si, ja! Noen timer på jobb, før vi tok tidlig kveld hjemme!! Litt freestyletrening inne!

Tirsdag og ny tur i Maridalen etterfulgt av kontorarbeid og planlegging av to kurs på kvelden. Jeg visste hva vi skulle gå gjennom, måtte bare få det ned på papiret. To hverdagslydighetskurs, før Fant og Ebbie fikk en liten kveldstur.

Onsdag: FRI!! Ebbie og jeg skulle egentlig på konkurranselydighetskurs på kvelden, men pga at jeg har kurs på Nesbyen Hundeskole tordag, reiste vi fra Jar litt utpå dagen. Før vi reiste, fikk jeg laminert alle Rally-lydighetsskiltene til klasse 1, så nå er jeg helt klar til å trene på moment og å sette sammen baner.

 

Åhhh, det skal bli morsomt. Jeg vet hva vi må trene mest på, det er nemlig venstre vendinger, inn i utgangsstilling på «gamlemåten» (nemlig inn fra høgre side)  og det å sitte rett foran meg. Her må vi lage en ny grunnferdighet og sette navn på det å sitte foran.

Onsdag kveld og tur langs Buvatn. Fant kom fint på noen innkallinger men plutselig var han jammen meg på veien igjen. Hjertebank og kjemperedd !! Hadde jeg enda vært en fugl, så hadde innkallingen vært superbra. Hva skal jeg gjøre med den litt rampegutten min? Nå blir det  innkallingstrening i vanskeligere omgivelser, på med langlina og så må han lære seg at KOM betyr KOM!! Jeg har jo ingen belønning som er god nok i jaktsammenheng, derfor må innkallingen bare befestes, tenker jeg!

Jeg har også sett på banetegninger til R.L. kl 1, og torsdag skal jeg sette opp et par baner og trene litt. Grunnferdigheter/moment skal  trenes på. Fant skal få en god og lang tur løs i skogen, på andre siden av Buvatn. Der kommer det heldigvis ingen biler……  😉

Her er noen skilt som jeg har laminert!

 

Torsdag blir det altså trening på R.L, apportering og innkalling  (lekse på konkurransekurset). Fant skal også trene på det samme, i tillegg til turen. Det blir te, nistemat og skikkelig fuglejakt. PÅ kvelden er det kurs på Låplassen, noe jeg gleder meg veldig til. Kanskje kommer Nalle og Kango og forstyrrer oss litt, også?

Er det noen som har lyst til å trene Rally-Lydighet med meg og mine, er det bare å si ifra!!!

10 svar til “Liten oppdatering, bare!!!”

 1. Du har ikke fortalt meg at pomsen holdt på å bli påkjørt!? Lille klumpen! Han tenker bare på en ting han, fugler og jakt… 😉
  Morsomme skilt, jeg så kjapt på dem da jeg printet de ut for deg! Kos deg på hytta, og vær forsiktige! Nå er det jo skikkelig høstmørkt også…
  Kjakji ❤

 2. Uff da, Fant! Du lever farlig i blandt. Er ikke lett å styre lystene sine alltid 😉 Nå får HHK egen lydighetsgruppe, så det blir spennende å se hva en kan klare etterhvert. Blir vel noen vendinger å huske på der også.
  Kos dere torsdag!

 3. Oi, oi, oi så innmari bra det gikk fint med Fant. Huttetu Hilde, skjønner godt at du ble skikkelig skjelven!!

  Kos deg på Solbu nå, både med kurs og med ditt og ungenes selskap:o)

  JA! Vi har lyst til å trene rallylydighet med deg. Kan du ikke etablere hundeskole på Tjøme også. Jeg er med;o)!!!!

 4. Heia Gry! Vi får ta et «rally-spa» en gang, eller tromme sammen noen til trening ei helg. Det hadde vært kjempemorsomt!! Glenne Hundeskole, det hadde vært noe, det!!!!

 5. Hei igjen, Hilde!

  Så fint at du fant bloggen min! Er det Norsk Rallylydighet du tenker på som har treninger? Hvor trener du? Jeg har lyst til å øke ambisjonsnivået litt, og vil gjerne trene RL sammen med noen andre som også vil, og helst med veiledning! Har sett at RL-foreningen har fredagsettermiddager på Skytta, men det er så håpløst tidspunkt. Vet du om noe bedre?
  Hilsen Ragnhild

 6. Hei Ragnhild!

  Ja, det er Norsk Rally-lydighet som jeg tenker på. Jeg har ikke sett at de har satt opp nye treninger nå, men jeg tror at det kommer noen utover høsten. Ei jeg trener freestyle med, er med på å arrangere disse, hvis jeg ikke tar helt feil. Jeg skal spørre henne ved neste anledning. Kanskje kommer hun på freestyle treningen vi har på mandag.
  Jeg trener ikke med noen, jeg. Det er ingen av mine venner som trener på denne sporten, dessverre! Ganske nytt for meg også, faktisk.
  Jeg har planer om å legge ned endel trening og å konkurrere i R.L. Fikk liksom «blod på tann» da vi gikk konkurranse på søndag, og det gikk så bra.

  Bor du i nærheten av Oslo? Kanskje du kunne gitt meg beskjed hvis du vet om noen treninger eller har lyst til ei lita treningsøkt med meg, Ebbie og Fant?

  God helg til deg og dine!

 7. Så skummelt med Fanterampen!! Godt det gikk bra man kan jo få dårlige nerver av mindre. Jeg drømte i natt at Tia fosvant i Praha, jeg løp rundt og lette og ropte!
  God helg til deg og dine.

  Birgitta og jentene

 8. Hei igjen!

  Jeg bor i Oslo, og vi er noen stykker som trener RL på mandagskvelden på Hellerudtoppen kl 20.00. Vi har laminert flere plakater, og trener hver etter beste evne. Du er velkommen til å være med!
  God helg til deg og dine også!

 9. Hehe… Birgitta!! Nå har jeg ledd litt. Jeg synes jeg ser deg der du springer rundt i Praha og roper og skriker. Er det Andreas som var i tankene dine da, mon tro?

  Ragnhild: Ååhhh så flott! Tusen takk! Jeg tar kontakt med deg, jeg, før jeg eventuelt dukker opp på trening. Jeg har laminert alle øvelsene til klasse 1, skal laminere klasse 2 også. Jeg kan kanskje ta med dem, slik at vi har litt å strekke oss mot? Jeg mener ikke å blande meg inn i treningene deres, altså, bare en liten tanke jeg fikk nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.