Høst, regn OG kos!

Det er bare å kle på seg og nyte livet. Det gjør vi her på Solbu. Vi går turer, trener litt og koser oss inne på sofaen etterpå.

Tirsdag reiser vi hjem igjen (helt sikkert, altså), fordi jeg må ta endel kontorarbeid og månedsavslutning som ligger og venter. Ellers er det høstferie fra kurs, og kveldene er litt mere «mine» denne uka. Jeg skal forøvrig på seminar hos Hund i Fokus i helga, det skal bli spennende.

Jeg legger inn litt trening hver dag, feks på freestylemoment som jeg skal ha på kommando, håndtegn skal fades bort. De skal kun benyttes som en grasiøs bevegelse under forestillingen. Ja, det er målet ihvertfall. Venstrevendinger er også vanskelige, synes jeg, og så trener både Fant og Ebbie litt apportering. Med Ebbie trener jeg på raske opptak av apportbukken, Fant trener på å avlevere den fint til meg. Det er han veldig fink til!

Nå skal jeg planlegge litt Rally-Lydighet som vi skal trene på på Låplassen mandag kveld, og «sette opp» en lengre eller to små løyper som vi skal prøve oss på. Får se hva det blir til underveis.

Nei, nå må vi ut på tur i regnet. Frisk og godt og glade hunder. Herlig!!!

2 svar til “Høst, regn OG kos!”

  1. Pomsen ser ut som en ordentlig bamse, der han ligger! Pelsen hans ser så god og silkemyk ut! 😀

    Fikk gode minner om Marko når jeg så det bildet! ❤ Han koste seg alltid sånn i sofaen og senga mi, og med hodet på puta! 😀

  2. Enig med Karoline, et herlig bilde av Fant, og pelsen hans skinner som silke jo.

    Høres ut som deilige dager Hilde. Jeg kroer meg når jeg leser innlegg fra Solbu, for nå har jeg jo skikkelig feelingen med ditt paradis.

    Nå er vel dere på RL trening. Det blir spennende å høre om!!

    Hils «ungene» og en spesiell hilsen til gode Ebbie:o)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.