Ebbie og «storebror» Nelson!!

Etter å ha gått tur i Maridalen, vært på jobb noen timer, gått enda en tur i Maridalen, møtte vi Berit og Nelson på Brekke. Vi skulle møte ei dame som ville kikke litt på korthårene våre, for å se dem i «levende live».

Ebbie er ei grei jente å ha med seg. Hun er snill og god mot alle, og var glad for å se både Berit og Nelson igjen.

Det ble litt snusing på samme flekk

– og kjempekjekt at Nelson også innbyr til litt leik.

Yess, nå skal vi ha det morsomt, altså!

Det var ikke like enkelt å få tatt et bilde av dem i ro, men det gikk da, det også. Er de ikke flotte!!!

Hva skjer der borte da, mon tro?

Håper vi sees snart igjen, Berit og Nelson!!

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

Én tanke om “Ebbie og «storebror» Nelson!!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.