Maridalstur, kurs og kveldstur!

Ja, det er vel en riktig beskrivelse av tirsdagen vår. Vi møtte Birgitta, Leah, Tia og Tutta i Maridalen. Vi gikk den vanlige runden vår, skravla og koste oss. Hundene går så fint sammen nå. De leker jaktleken, Fant og Tia er på jakt, Ebbie passer på at alle er med, og vesle Leah springer etter storesøster Tia, men kommer som ei kule på innkalling.

Det er ikke like enkelt å få tatt bilde av oss alle på ET bilde, men her er ihvertfall bilder av alle som var med.

På kvelden holdt jeg hverdagslydighetskurs, kveld nr 5. Jeg ser at deltagerne har gjort fremskitt, nå var det også flere som hadde vært flinke til å trene den siste uka. Morsomt å se og det motiverer deltagerne til videre trening.

Birgitta og jentene kom opp til Dyrlegene etter at hun var ferdig med sitt kurs. Vi tok med oss våre fem håpefulle og gikk en god kveldstur rundt på CC-Vest. Vi avsluttet med en dekk med Tia og Ebbie. Ebbie ville ikke legge seg, hun satt heller. Det var noen ekle steiner på bakken, og da går det nemlig ikke ann å legge seg ned. Dermed basta – slik er det med den saken.

Nå sover Fant og Ebbie godt. Ebbie i fanget til pappa Arne (ja, det var jo bombe), mens Fanterampen ligger oppå beina mine. Helt normalt, altså.

Ellers var det veldig trivelig å treffe på deg i kveld, Anna-Eva. Kanskje får vi til en treningsøkt seinere i høst?

Forfatter: Hilde

Jeg er veldig opptatt av hunder, hundetrening og hundeatferd. Jeg driver Nesbyen Hundeskole i Hallingdal og Bærum Hundeskole i Bærum. Jeg blir også leiet inn av og til fra andre hundeklubber eller vennegjenger. Da er det gjerne spesielle kurs som de har ønsker om at jeg skal holde. Jeg er utdannet hundespykolog (via IMMI, Sverige), jeg er utdannet freestyleinstruktør + deltatt på teoretisk dommerutdannelse, HMT instruktør og dommer + instruktør og dommer i RallyMix treningsklasse. Jeg holder privattimer og atferdskonsultasjoner. Jeg synes det er kjempemorsomt å trene med hundene mine, og jeg liker å trene variert med dem. Derfor blir det freestyle/HTM, LP, rally-lydighet, spor, søk og rallymix. Ebbie og Pia trener ørlite rundering også, hvis vi får tid til det. Ellers blir det mange, trivelige turer i tillegg. Å trene og å være sammen med Fant, Ebbie og Pia, er det beste som finnes i hele verden.

2 kommentarer om “Maridalstur, kurs og kveldstur!”

  1. haha mamma, må le av snusken som ikke kan legge seg ned pga noen farlige steiner. synes jeg ser det… 😛

    Dere hadde en fin dag idag skjønner jeg. For en stor gjeng dere er, tenker alltid at det er ikke bare bare å møte dere på tur i skogen.. 😛

    Nattakjakji ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.