Freestyle på Liertoppen!

Torsdag møtte vi Nina og Jack

og Anne og Thilo for å trene freestyle et par timer.

Fant fikk en liten luftetur før de andre kom. Vi gikk en  runde utenfor senteret.

Han måtte sitte og slappe av litt, og det klarte han ganske så greit.

Jeg har forresten klippet bort alt håret rundt øynene til Fanterampen. Nå ser han nok litt bedre!

Thilo jobber som bare det…

 

En liten kaffepause og litt skravling hører med.

Ebbie og jeg trente på mange forskjellige moment i dag. Hun var så ivrig at hun noen ganger måtte sette seg litt i ro, fordi hun begynte å bjeffe litt. Vi trente på slalom, åttetall, fot, heel (fot på høgre side), høgre, venstre, snurr, bamse, rygge mellom beinet mitt, poteløft da hun sto foran meg, poteløft når hun sto mellom beina mine, gå rundt meg, vi prøvde oss på å rygge rundt meg (vanskelig, bare to-tre skritt), rygge fra meg, ja….. vi hadde ei skikkelig flott trenigsøkt. Jeg satt sammen noen moment som jeg visste at hun kunne, og belønnet nå kun etter at hun hadde fullført disse momentene. Det gikk veldig bra.

Jeg bruker også stemma mi og kroppen min mere under trening nå, enn det jeg har gjort før. Neida, det blir ikke helt 100 prosent klikketrening da, men Ebbie fungerer såå bra når vi trener på denne måte. Vi kommer faktisk fortere i mål med øvelsene, og jeg merker også at motivasjonen hennes under treningen øker. DET må jo være det viktigste under trening.

Jeg byttet på å trene med Fant og Ebbie i dag, og Fant var veldig flink. Ihvertfall utifra hans forutsetninger. Han stressa seg ikke opp da vi trente, enda vi trente ganske nærme både Jack og Thilo. Han gikk lineføring og heel, kunne gå littegrann slalom, han rygget langs en kant, tok poteløft og satt bamse. Han satt stille og kunne se på at Nina og Jack trente og klarte fint å ta goddisen som han ble servert. DET var morsomt!

Fredag skal jeg på møte i kurskomiteen i Norsk Freestyleforening.

Legger også ut et bilde fra Maridalsuren med Birgitta tirsdag. Leah, Tia, Ebbie og meg. Jeg har frekt stjålet bildet fra bloggen til Birgitta.

002.JPG

 

2 svar til “Freestyle på Liertoppen!”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.